img
Home / Клюки от света / Смразяващо! Вижте масовото клане, което прави „Ислямска държава“ пред погледа на невинни деца (видео)

Смразяващо! Вижте масовото клане, което прави „Ислямска държава“ пред погледа на невинни деца (видео)

/
/
/
623 Views

1

Садистичната „Ислямска държава” и бойците й обезглавяват хора пред публика. Това се е превърнало като някакъв вид забавление за джихадистите и техните привърженици. Както в цивилизованите страни хората се събират, за да гледат концерт или театър, в Сирия бойците изнасят „представление” по убиване пред публика и пред невинните погледи на невръстни деца, заведени там от своите бащи, вярващи в идеологията на терористите.

Преди дни бе пуснато брутално обезглавяване на мъж в Ирак, който бе обвинен в „магьосничество”. След като бе убит, главата му бе изхвърлена на улицата, а хората се събират, за да гледат зверството, в това число и малки деца. На видеото, което бързо бе свалено от интернет поради жестокостта, която излъчва, се виждаше ясно как мъж, облечен в син гащеризон стои на колене, зад него джихадист с ръждив нож, подкрепен от своите терористични приятели, докато един човек говори по микрофона и най-вероятно произнася присъдата на заложника. За секунди главата му бе отсечена, а децата, които се виждаха на фона видяха всичко това.

2

От 2014 година до сега в Сирия и Ирак са извършени повече от 10 хиляди публични екзекуции от „Ислямска държава”. Общественото обезглавяване, убиването с камъни и други варварски форми на екзекуции са станали нещо обичайно и нормално за ИДИЛ, „самообявилата халифат”.

Бунтовниците се опитват да въведат строга форма на шариата, където престъпленията обикновено и почти винаги се наказват със смърт или физическо осакатяване.

3

През октомври Сирийската обсерватория за правата на човека, които имат тайни източници на територията на „Ислямска държава”, казват че броят на екзекутираните жертви расте всеки изминал ден. „1858 са убитите цивилни в Сирия от ИДИЛ, от тях 98 жени, 76 деца под 18 годишна възраст.

Тези цифри не включват десетките млади момичета, които да са принудени да извършват самоубийствени бомбардировки.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *