img
Home / Клюки от света / Снахата на Лепа Брена се изложи много, ето как я нарекоха

Снахата на Лепа Брена се изложи много, ето как я нарекоха

/
/
/
4069 Views

Нарекоха снахата на Лепа Брена „китайска принцеса“, научи skandalni.

Снахата на Лепа Брена се изложи. Александра Прийович, която стана майка преди малко повече от три месеца, стана за смях на официално събитие. За събитието снахата на Лепа Брена е решила да удължи косата си, но от появили се снимки в пресата се вижда, че не е постигнала желания резултат и е станала за смях.

Кичурите от естествена коса струват повече от 200 евро за кичур и по-всичко личи, че снахата на Брена е решила да не се харчи излишно. Затова Александра заложила на изкуствени кичури, които й излизат на много по-изгодна цена. Снахата на Лепа Брена постепенно се завръща към служебните си ангажименти след раждането. Миналата седмица Александра се появила на събитие и всички присъстващи вперили очите си в нея, пише vistina.com.mk.

Колежките на младата майка не пропуснали да я поздравят за перфектната й фигура и бързото й влизане във форма след раждането. Никои обаче нямал смелостта да попита Александра какво се е случило с прическата й.

„Лелеее, вижте, сложила си е китайски кичури за удължаване на косата! От самолет се вижда, че е изкуствена. Вижте колко е различна от истинската й коса“, били една малка част от коментарите на събитието.

Друга част от присъстващите били още по-брутални в своите коментари. „Ужас!!! Изглежда като „китайска принеса“… Все едно е отишла в китайския магазин и продавачите там са й направили прическата. Недопустимо е… Тя поне има пари, за да може да си плати за хубава прическа… Защо не го е направила?“, чудели се още присъстващите на събитието колеги на снахата на Лепа Брена.

Безспорен е фактът обаче, че въпреки неуспешната си прическа, Александра много бързо е успяла да влезе във форма след раждането на малкия Александър. Припомняме, че първото внуче на Лепа Брена се появи на бял свят на 6-ти март.

razkritia

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *