img
Home / Клюки от България / Супер скандал! Валери Симеонов изрита „Златния скункс“ на „Господарите“ и изригна: Морал от подлеци не приемам! (ВИДЕО)

Супер скандал! Валери Симеонов изрита „Златния скункс“ на „Господарите“ и изригна: Морал от подлеци не приемам! (ВИДЕО)

/
/
/
620 Views

Вицепремиерът получи статуетката заради изказванията си, които възмутиха цялото общество и предизвикаха вълна от протести с искане за оставката му.

Боби Ваклинов първо отиде до партийната централа на НФСБ, но вицепремиерът не беше там в момента. Репортерът успя да го засече пред паркинг, но Валери Симеонов раздразнен заяви – „Хайде, разкарайте се. Морал от подлеци не приемам“!

Репортерът се възмути, че политикът продължава с обидните думи. Валери Симеонов каа на Боби Ваклинов, че „морални оценки от подлеци не приемам“. Според вицепремиера, изказаната от него фраза за майките, която възмути обществото, е била изрязана и манипулирана.

Веднага след това Валери Симеонов влезе в сградата и се опита да се настани в асансьора, изричайки нетърпеливо „Довиждане“.

Репортерът на „Господари на ефира“ се опита също да влезе в асансьора, но вместо това политикът реши да излезе и все пак да довършат разговора.

Валери Симеонов заяви пред камерата, че не се извинява на майките, защото е важна истината. Отново влезе в асансьора и Ваклинов се опита да сложи скункса на пода при него, но вицепремиерът изритва статуетката. Накрая Валери Симеонов се качи в друг асансьор, а скунксът потегли с първия асансьор.

Вижте ВИДЕОТО от връчването на „Златния скункс“:

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *