img
Home / Живот / Светлана Гущерова се превърна в домакиня: Вижте как се вихри в кухнята

Светлана Гущерова се превърна в домакиня: Вижте как се вихри в кухнята

/
/
/
539 Views

Светлана Гущерова вече готви, научи skandalni

Светлана Гущерова се превърна в домакиня. Майчинството тотално я промени. Това призна самата тя в разговор с феновете си в социалната мрежа Инстаграм. „Станах по-спокойна, по-търпелива, смирена, грижовна, отговорна… Вече мисля първо за малката, после за мен…

Преди това долавях нотки на егоизъм в себе си и това не ми допадаше… С две думи дъщеря ми е моята светлина“, сподели Гущерова, отговаряйки на зададените й въпроси от нейните почитатели. Откакто е майка и съпруга, Светлана се грижи не само за себе си, но и за семейството си.

И докато преди да стане г-жа Гущерова, Светлана не обичаше да влиза в кухнята, а се грижеше предимно за чистотата вкъщи, сега тя все по-често се задържа там. Това се вижда от поредното стори в социалната мрежа Инстаграм, което г-жа Гущерова сподели със своите последователи.

Преди време Светлана залагаше на по-лесни рецепти, като пържоли, например, но царят в кухнята бе Християн. „Преди седмица му направих свински пържоли. Рецептата е моя. Слагам много подправки и затова винаги се получава вкусно“, сподели преди около година Гущерова пред „България днес“. „Но той е готвачът вкъщи, защото на него много повече му се удава. Готвенето му е хоби“, каза още Светлана тогава.

Очевидно година по-късно нещата в семейството коренно са се променили и младата майка се задържа все повече в кухнята, където приготвя храна не само за малката си дъщеря Анелия-Добромира, но и за цялото семейство.

А докато готви и се грижи за малката си принцеса, Светлана намира време и да поговори с феновете си. Вчера тя отговори напълно искрено на въпросите, които й зададоха в мрежата. Светлана им призна, че е много суеверна и че скоро няма да им покаже Анелия-Добромира, както беше обещала. А това определено ги разочарова.

Светлана Гущерова се превърна в домакиня Светлана Гущерова се превърна в домакиня Светлана Гущерова се превърна в домакиня Светлана Гущерова се превърна в домакиня Светлана Гущерова се превърна в домакиня Светлана Гущерова се превърна в домакиня

razkritia.com

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *