img
Home / Живот / Топ адвокатът Людмил Рангелов с горещ коментар за ареста на Васил Божков: Човек с неговите възможности няма да се спре

Топ адвокатът Людмил Рангелов с горещ коментар за ареста на Васил Божков: Човек с неговите възможности няма да се спре

/
/
/
300 Views

През 90-те години от архивите на МВР се изнасяха документи, изнасяха се и служители, не само криминалистически регистрации. Бяха времена на безвремие и безвластие.

Така коментира по Би Ти Ви адвокатът Людмил Рангелов намерената в каса бележка за криминална регистрация на избягалия Васил Божков, научи skandalni.

„Не е нещо, което е страшно изненадващо“, отчете още той.

„След като е достигнала до него, решил е да си го запази“, коментира бележката в касата адвокат Рангелов.

„Това са гаранции, които търсят публичен ефект, прави се нещо шумно. Определено не са спирачка, ако тези лица решат да избягат“, коментира той рекордните гаранции на Александър Тумпаров и Елена Динева в размер от 1,5 млн. лв..

„Той ще бъде оставен под наблюдение и контрол и ще започне процедурата дали да бъде екстрадирано лицето. Достатъчно е да му се отнеме паспортът и да му се ограничи движението му“, допълни той.

„Ако наистина е поставен под ограничение, едно заминаване ще е нарушение, но човек с неговите възможности, едва ли ще се спре“, заяви юристът дали Васил Божков може да избяга от Обединените арабски емирства и замине в друга.

Пик

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *