img
Home / Астро / Топ ясновидец направи зловещи предсказания за 2020 г.

Топ ясновидец направи зловещи предсказания за 2020 г.

/
/
/
411 Views

Най-различни и дори на пръв поглед безумни предсказания от ясновидци и екстрасенси се публикуват редовно от блогове и медии.

Неотдавна Daily Express взел прогнози от топ ясновидеца Крейг Хамилтън-Паркър, видя skandalni. Материалът обаче бил изгубен в редакцията. Когато изданието отново открило предсказанията, станало ясно, че думите вече са започнали да се сбъдват, съобщават световни медии.

Сега, въпреки очертаващото се временно примирие между САЩ и Иран, предречените думи отново звучат актуално. Πpипoмнямe, чe Kpeйг Xaмилтън-Πapĸъp бeшe тoзи, ĸoйтo пpeдвиди, чe Дoнaлд Tpъмп щe се възкачи нa влacт. Toй пpoгнoзиpa и aтeнтaтa в Hицa, ĸaĸтo и peдицa дpyги значими световни събития.

Ясновидецът отбелязва, че в следващите две години в Близкия изток конфликтът ще се задълбочава.

Дотолкова, че Иран ще потопи американски самолетоносач в началото на конфронтацията. Върховните лидери на Иран ще бъдат свалени след отмъщението на САЩ, които по време на революцията в Азия ще подпишат споразумение с Русия.

Ясновидецът още предрича, че Тръмп ще бъде преизбран за втори мандат. Силите му ще се разширят, Америка ще процъфти. Здравето на президента обаче ще се влоши, така че работата му ще бъде прекъсната за известно време. Договорът ще бъде сключен и с Великобритания, която напълно ще се оттегли от ЕС.

Кризата ще обхване Европа, няма да засегне САЩ и Великобритания. В тези две страни цените на недвижимите имоти бързо ще нарастват, докато в средиземноморските страни ще паднат до нелепи суми.

Търговската война с Китай ще ескалира. В Китай демократичните реформи ще бъдат проведени под натиска на революционерите. В Северна Корея лидерът ще бъде свален, той ще избяга в Китай. За една година ще се случат много земетресения. Те ще принудят олимпийските игри да бъдат отменени. Ще има новини за Юпитер и уж за контакт с извънземни, чиято реч ще бъде записана от Вояджър 2.

Думите на екстрасенса вече започват да се сбъдват, така че кредитът за доверие в него е голям.

Марица

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *