img

Вижте какво ни очаква през 2016 според световните пророци!

/
/
/

Пророчествата на НострадамусКакво ще ни сполети през идната 2016 година според това, което са пророкували най-великите пророци на всички времена

Нострадамус
Изключително интересните думи на Нострадамус често отварят страниците на бъдещето на човечеството и се сбъдват със забележителна точност. А ето какво този велик пророк е написал за събитията, които ще ни сполетят през 2016 година.
Глобалните природни катаклизми и кървавите войни на Близкия изток, за които споменава Нострадамус, ще вземат немалко жертви. Конфронтацията в района между двете страни, както и ситуацията, при която хората в тюрбани буквално ще се избият един друг, ще въвлекат в тази кавга много други държави. Това може да доведе до Трета световна война, смята пророка.
В допълнение, той казва, че в края на годината ще се случи събитие, което може да се възбуди целия ислямски свят, и след това да започне тридесет годишната война между християни и ислямисти.

В резултат на това ще се установи на Земята една обща религия. Но какво тайнствено събитие ще се случи, Нострадамус не уточнява.
В думите на средновековния пророк учени разкриват глобалните природни бедствия, които очакват човечеството през 2016 година.
2016
Прогнозите за 2016 г. от Нострадамус
Най-засегната ще бъде Европа, която е в очакване на голямо наводнение през пролетта на следващата година. Проливните дъждове в продължение на няколко месеца ще се наводнят Великобритания, Италия, Унгария и Чехия.
Това пророчество съвпада с думите на Павел Глоба, един от най-популярните астролози на нашето съвремие.
В Америка пък ще бушува опустошително торнадо с безпрецедентна сила.
Силно засегнати от природата ще са Русия и Австралия.
В страната на кенгурутата ще избухнат най-силните в историята на Австралия горски пожари, които няма да могат да бъдат потушени до есента.

Коментирай чрез Facebook
Вижте какво ни очаква през 2016 според световните пророци!
5 (100%) 2 глас[а]

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *