img
Home / Клюки от света / Вижте отблизо прекрасния дом на Мария Шарапова

Вижте отблизо прекрасния дом на Мария Шарапова

/
/
/
358 Views

Тенисистката Мария Шарапова отвори вратите на дома си в Лос Анджелис, видя skandalni и разкри, че е участвала във всяка стъпка от процеса – от построяването на къщата, през вътрешния дизайн, чак до проектирането на мебелите.

Архитектът Грант Кикпатрик споделя, че Шарапова е работила почти наравно с него и екипа му в изграждането на дома й мечта.

Къщата е на три етажа с невероятна гледка към океана, като по този начин във всички стаи влиза много светлина, а семплият и изчистен дизайн допринася за усещането за простор в помещенията.

Шарапова разкрива, че вдъхновението за обзавеждането на дома й идва от японската култура и минимализма.

Най-интересната част от имота е мазето, където рускинята си е направила боулинг зала.

прекрасния дом на Мария Шарапова прекрасния дом на Мария Шарапова прекрасния дом на Мария Шарапова прекрасния дом на Мария Шарапова прекрасния дом на Мария Шарапова прекрасния дом на Мария Шарапова прекрасния дом на Мария Шарапова прекрасния дом на Мария Шарапова прекрасния дом на Мария Шарапова прекрасния дом на Мария Шарапова прекрасния дом на Мария Шарапова прекрасния дом на Мария Шарапова прекрасния дом на Мария Шарапова прекрасния дом на Мария Шарапова прекрасния дом на Мария Шарапова

Източник: Труд

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *