img
Home / Клюки от света / Вниамание: След 4 дни идва Апокалипсисът!

Вниамание: След 4 дни идва Апокалипсисът!

/
/
/
331 Views
Апокалипсис
Слух или факт?

На 25 май 2015 година ще настъпи Апокалипсисът, който ще бъде предизвикан от падането на кометата73П Швасман-Вахман в Атлантическия океан. Сблъсъкът може да предизвика вълни и цунами с височина 200 метра. Шокиращото съобщение бе направено от френският астроном – Ерик Жулиен.

Жулиен е изчислил, че вероятността това да се случи е 95%. Източното крайбрежие на САЩ ще бъде най-засегнато. В зоната на бедствието със сигурност ще попаднат крайбрежието на Венецуела, бразилски градове, Карибите, Ню Орлиънс и Маями. Само 50 метра ще бъде вълната, която ще достигне до Вашингтон и Ню Йорк.

Застрашеният район в Африка е Дакар. Крайбрежията и градове от Гибралтар, Испания и Португалия също ще пострадат. Част от Канада също ще бъде ударена от гигантска вълна. Заради цунамито се предполага, че ще се задействат подводни вулкани.

Според данни на института НАСА в Щатите, за последно тази комета е доближавала Земята през 1947г. Събитието се очаква да продължи от няколко часа до 3 денонощия. Земята ще попадне в опасната зона между 24 май и 6 юни.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *