img
Home / Клюки от България / Внукът на Цар Киро избухна с нов джип за половин милион лева

Внукът на Цар Киро избухна с нов джип за половин милион лева

/
/
/
100 Views

С нов мощен джип се похвали Ангел Рашков, внук на провъзгласилия се за цигански монарх Кирил Рашков- Цар Киро.

Наследникът на богатата фамилия показва придобивката си в социалната мрежа и светкавично събра стотици лайкове, видя skandalni.

Впечатляващия джип Mercedes Benz Brabus G 65 AMG, което според познавачите на автомобилите е тунингована машина на известната немска марка. Новата придобивка на Ангел Рашков е в актуалния за момента моден тренд- турскосиньо, което се очаква да бъде хит през следващите сезони не само за автомобили, а и в модната индустрия. Този модел джипове са високо оценени и предпочитани от любителите на високите скорости казват познавачи.

По думите им такива мощни машини на пазара се търгуват за около половин милион евро. Най-ниската цена започва от около 200 хиляди, а средната стига към 400 500 хиляди евро, показва справка на „България Днес“ в сайтовете за автомобили. Впечатляващият джип е поредната лъскава играчка в автопарка на внука на Цар Киро. В колекцията си той има и тузарско бяло BMW Х4.

Любовта на наследника на ромския клан към бързите и скъпи коли е от години.

Ангел Рашков дори мери сили с други автомобилисти на ралита за аматьори. С ултра скъпо Порше той гази конкуренцията в оспорвано състезание за непрофесионалисти в Сливен преди 2 години. По време на ралито всеки желаещ е имал възможност да изпробва възможностите на своя личен автомобил на обезопасеното трасе. Рашков не пропусна да запечата и този път своя успех със серия от снимки, които качват в мрежата.

Неговия брат Кристиян също има нескрита страст към бързите коли за стотици хиляди левове. Преди време той пък се похвали в мрежата с чисто ново Ферари. Дори на старо цената на този модел италиански спортни автомобили не пада под 100 – 200 хиляди лв. Любопитна подробност е, че този момент 21 годишния младеж официално се водел безработен.

От снимки публикувани във Фейсбук профила на Кристиян, става ясно че той има в автопарка си и още 2 коли – чисто ново Порше Кайен турбо, чиято цена без особени екстри не пада под 300 хиляди лв. Към това може да добавим и BMW кабриолет, чиято цена по мнение на експертите на 200 000 лв.

Хотарена

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *