img
Home / Звезди / Запорираха сметките на Крум, заради 130 бона дълг!

Запорираха сметките на Крум, заради 130 бона дълг!

/
/
/
441 Views
Крум
Крум дължи заем от 130 бона

Певецът Крум е със запорирани сметки, заради дълг от 130 000 лв. Това призна самият той пред „Уикенд“, но поясни, че огромният заем не е негов, а е станал жертва на финансова измама. В тази крупна афера е замесен дядото на 28-годишният поп-изпълнител, както и заместник-декана на Минно-геоложкия университет – Валери Златанов.

Крум Сираков проплака, че той дори не е получавал известия за подобен заем, а преди няколко дена му звъннали от „Пайнер“, за да му кажат, че е осъден и сметките му са запорирани. Имотите на певецът също са запорирани и обявени за публична продан, като дължимата сума от 100 бона е нарастнала драстично на 130, тъй като се дължат и лихви по заема.

Цялата финансова афера е започнала още през 2010-а година, когато дядото на Крум е изтеглил 3 заема, като частно лице, с обща стойност 100 000 лв. Поръчител по кредитите е зам.-декана на Минно-геоложкия университет, който е прибирал по 30% комисионна.

Крум признава, че дядо му е фалшифицирал подписа му пред нотариус, а лъжата е била, че певецът е бил на участие и не можел да присъства лично. Той също така допълни, че 80-годишният му дядо е направил пълни самопризнания, а полицейската експертиза по подписа доказва, че той наистина е фалшифициран. Бившият участник в „Сървайвър“ е впрегнал всички свои адвокати и връзки, за да запази имуществото си и да не се стига до нещо по-сериозно.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *