img
Home / Клюки от България / Жана Бергендорф пред фалит заради извънредните мерки за коронавируса

Жана Бергендорф пред фалит заради извънредните мерки за коронавируса

/
/
/
31 Views

Певицата Жана Бергендорф се дразни от строгите мерки за безопасност, научи skandalni.

Жана Бергендорф е една от малкото родни звезди, които протестират срещу драстичните мерки на извънредното положение заради заразата от коронавирус – пише в. „Уикенд“. Причината – певицата точно успя да си стъпи на краката след финансов колапс и сега отново е пред фалит, защото се наложи да отмени всичките си участия.

Вероятно това е и мотивът да тръби, че мерките срещу коронавируса са пресилени.

„Паниката, която се създаде от управляващите, и страхът, който прозира в очите на хората, е една изкуствено създадена криза с цел да удари върху обикновените хора като всички нас и най-вече срещу децата ни! Никой не се замисля върху това, защото всеки тича да се запаси с най-необходимото.

Още нещо, затваряйки се вкъщи, финансите ни все някога ще свършат, а останахме и без работа! Ситуацията е адски грозна и ми е интересно, като свършат „провизиите“, кой от всички тъй наречени „управници“ ще подпомогне българския народ с лични средства?“ – попита ядосаната певица.

Друг колега на Жана Бергендорф пък – рапърът 100 кила заяви, че не се поддава на психозата. Изпълнителят от ромски произход е убеден, че сме единствената нация, която ще оцелее минимално поразена от заразата.

kliuki.ws

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *