img
Home / Здраве / Жена преживява истински кошмар след операция по намаляване на бюста

Жена преживява истински кошмар след операция по намаляване на бюста

/
/
/
320 Views

65-годишната брокерка на недвижими имоти Ферел Джонсън от Калифорния, САЩ, си направи пластична операция на бюста, но не само не постигна желания резултат, а влоши още повече положението си, пише Mirror.
Жената имала огромен бюст и дълги години страдала от болки в гърба. Ферел мечтаела да започне нов живот след операцията по намаляване на бюста, но вместо това възникнали драматични усложнения.
В началото пациентката смятала, че дискомфортът, който изпитва, е обичаен за през периода на възстановяване. Но 2 седмици по-късно тя започнала да осъзнава, че нещо не е наред.

Жена преживява истински кошмар след операция по намаляване на бюста

Започнала да умира мастната ѝ тъкан и се появила „трета гърда“.
„Имам мастна некроза на дясната гърда, а третата гърда, която е от мазнини и белези, е под мишницата“, оплаква се Ферел Джонсън

Жена преживява истински кошмар след операция по намаляване на бюста

За една жена това е голям шок. Тя изпада в паника и отива в Спешното на най-близката болница. Тук чула най-лошата новина – операцията е неуспешна и трябва да пие много антибиотици.

Ферел спряла да излиза от дома заради външния си вид, изпаднала в униние и бързо напълняла.
„Първият път, когато видях тази буца в огледалото, не можех да спра да плача. Винаги съм бил силен човек … Но след това се появиха много емоционални проблеми …

 

Аз съм ужасена от мисълта, че хората ще видят такава“, споделя Ферел Джонсън.

Жена преживява истински кошмар след операция по намаляване на бюста

Тъй като това било планирана операция в обикновена болница, сега не могат да ѝ овъзмездят щетите. За да се коригира ситуацията, Ферел се нуждае от пълна реконструкция на гърдата с имплантите. Застрахователната компания обещава да плати за процедурата, но за целта тя първо трябва да отслабне.  Отчаяната жена дори се обърна към представители на едно риалити шоу. Тя иска да сподели историята си, за да предупреди другите жени и да напомни за важността на внимателното избиране на лекари.

Източник: zdrave.to

 

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *