img

Жената, която бе диагностицирана като сперматохолик (18+)

/
/
/

Американка67-годишна проститутка от Хюстън, щата Тексас била освободена от затвора след като съдът я признал за „спермохолик“, пише lifenews.ru

Както съобщава изданието, жената, името на която предпочели да не споменават, може да стане първият човек на планетата у когото се диагностицирана такава зависимост.

„Моята пациентка е една рядка жертва на хранително разстройство, което я прави неудържима в своето пристрастие към мъжката сперма“- заявил изслушания съдебен лекар, който е наблюдавал подсъдимата.

„Неправилното хранене се оказало негативно за физическото и психическото здраве на моята пациентка. По тази причина тя не е длъжна да носи отговорност за своите действия.“

Вероятно пациентката е започнала да изпитва повишена страст към спермата, когато е настъпила менопаузата, поясняват докторите.

67-годишната жена била арестувана за проституция, но за да стане това, полицаите са й изпратили фалшиво писмо, с което й уговорили среща. Жената е арестувана в мотел, когато е предложила орален секс на трима полицейски служители за по пет долара и пакет цигари.

Коментирай чрез Facebook
Жената, която бе диагностицирана като сперматохолик (18+)
5 (100%) 1 глас[а]

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *