img
Home / Клюки от България / Жени Калканджиева удари дъното!

Жени Калканджиева удари дъното!

/
/
/
432 Views
Жени Калканджиева
Жени Калканджиева се пропи

Калканджиева е на ръба на провала. Близките на красавицата са разтревожени, защото не спира да пие и съвсем се е предала на чашката, като всяка вечер обръщала по литър уиски.

Шестата по хубост в света бродела по софийските заведения и не си тръгвала, докато не се напие до безпаметност. Не само се напивала, а и вдигала невероятни скандали.

Преди дни, съпругата на Тачо забила няколко шамара на ошашавена блондинка под претекст, че девойката я гледала лошо, което наложило и намесата на гардовете. Свидетели твърдят, че миската треперела при липсата на алкохол вече, ставало й зле и изпадала в паника, докато не обърне няколко чашки на екс.

Жени не пропускала купони и пиела повече от мъжете в компанията. Почти не отстъпвала на Тачо в пиянските изцепки. Още докато беше в Къщата на ВИП Брадър лъсна и проблемът й с чашката, където шефката на „Визаж” се надпиваше със съпруга си, а непрестанните им скандали и сдобрявания подлудяваха съквартирантите им.

Заради напиванията и изневерите, бракът на Жени и Тачо виси на косъм. Припомняме, че двамата минаха под венчило през 2009 година, а след това на бял свят се появи и синът им Георги. През 2013 година гръмна неочакваната вест, че Тачо и Калканджиева се развеждат, а причината за това беше, че съпругът на моделката беше хванат в изневяра със Зорница Линдарева. Жени Калканджиева достигна дъното в резултат на безкрайните скандали, неразбирателства, запои, креватни изпълнения извън брачното ложе и липсата на компромиси.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *