img
Home / Клюки от България / Златка Райкова хукна по чалготеките след погачата на Благой Георгиев-младши

Златка Райкова хукна по чалготеките след погачата на Благой Георгиев-младши

/
/
/
115 Views

Пищна погача организира Златка Райкова на първородния си син Благой Георгиев-младши, видя skandalni.

Плеймейтката събра куп приятелки, които да орисат сина й навръх 40-те дена от раждането му. Едно е ясно – поредното отроче на бившия футболен национал не може да избяга от попрището на баща си. Макар повечето майки да залагат на нежни цветове и анимационни герои за празниците на своите новородени, русата Златка държи тематиката на тържеството да е футболна и всичко да е в яркозелен цвят.

Тя покани най-близките си дружки като спази редица български обичаи. Сред приятелките не се открояват имена от родния хайлайф. Единствено Ваня Червенкова сподели, че не е успяла да присъства на събитието, но изпрати специален подарък на бебето.

Златка пусна няколко кадъра от погачата, включително и снимка на бебето, но разбира се, със закрито лице, както е модерно в момента. „Погачата на моята любов. Обичам ви, Благой Георгиев и Благой-джуниър. Благодаря на всичките ми приятелки“, написа в социалните мрежи блондинката.

След женското парти, дамите се прехвърлиха в столична чалготека. Там се включи и гордият баща Благой, за когото това е четвърто дете. До малките часове на нощта родителите куфяха под ритмите на родните чалга хитове в компанията на някои от най-верните си приятели, пише България днес.

Хотарена

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *