img
Home / Скандално / Знаете ли, че има забранена зодия!? Вижте, дали попадате в зодия Паяк!

Знаете ли, че има забранена зодия!? Вижте, дали попадате в зодия Паяк!

/
/
/
308 Views

нова зодияВ Древността астролозите разделяли Лунния зодиак на 13 елемента, като считали, че родените в периода от 16 май до 12 юни са зодия Паяк . Тринадесетият знак са познавали още в Древна Гърция и Италия. Той е бил познат и на друидите, които даже са го издигали в култ.

Знакът е бил заличен в Римската империя. Считали, не без причина, че този знак е опасен и зловещ, защото родените под знака на Паяк винаги поднасяли на околните непредсказуеми изненади.

В наши дни зодията Паяк представлява една мистериозна и мрачна загадка – твърде нерационална и неправдоподобна, защото и до днес в интервала между 16 май и 12 юни се раждат хора, които нормалният човешки разум не може да проумее докрай. Зодиакалният знак Паяк представлява по същество психическа зодия.

Още в Средновековието са считали, че те са мистериозни и загадъчни същества, надарени със странна и необикновена сила, но и подвластни на сатаната, злите сили и лошите помисли. Сред тях нерядко се срещат хора с ясновидски и гениални способности, магове и екстрасенси, но също така престъпници и убийци.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *