img
Home / Клюки от света / Зверство! Oткачен индиец държал съпругата и дъщеря си три години оковани в тоалетната

Зверство! Oткачен индиец държал съпругата и дъщеря си три години оковани в тоалетната

/
/
/
340 Views

Ро и ПриянкаВ Индия, в течение на 3 години, майка и 10-годишната й дъщеря били оковани в тоалетната и измъчвани, защото откачилият съпруг на жената искал да му роди син. Рамешвар Рао – 40-годишен счетоводител от Ченай, казал на 32-годишната си съпруга Приянка, че трябва да абортира, когато научил, че жената е бременна с дъщеря им Памеша.

Когато жената отказала да направи аборт и родила Памеша, съпругът й започнал да я изнасилва постоянно и да я пребива, докато тя не забременяла отново с момче. Дори, когато момченцето се появило на бял свят мъченията не свършили.

Приянка се опитала да избяга, но съпругът й я приковал заедно с дъщеря им за тоалетната чиния и им позволявал да излизат, само когато той трябвало да я използва. Това продължило в течение на 3 години. Родителите на Рамешвар живеели дори в същия имот. Майката и дъщерята не можели въобще да се движат и се налагало да оцеляват само на вода и ориз.

Двете били спасени, когато бащата на Приянка и техен семеен приятел дошли внезапно на гости на семейството и намерили двете жени оковани в тоалетната. Били в много лошо здравословно състояние, не били виждали слънчева светлина от 3 години и са били хранени само с ориз, докато малкото момченце и живеело доста хубав живот.

Въпреки жестокостта на този случай, Рамешвар не може да бъде арестуван, тъй като съпругата му не е повдигнала обвинения срещу него. Тя планирала да продължи да живее с него и семейството му в дома им.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *