Home » Клюки » Добромир Гущеров с изненадващ ход към снаха си Светлана (Снимка)
Добромир Гущеров с изненадващ ход към снаха си Светлана (Снимка)

Добромир Гущеров с изненадващ ход към снаха си Светлана (Снимка)

Сподели новината

Спекулациите, че Добромир Гущеров е във вражда със сина си Християн и не се погажда с жена му Светлана, се оказаха въздух под налягане.

Преди броени часове в публичното пространство се появи снимка, на която бившият депутат е прегърнал малката си внучка, която е кръстена на него, с което окончателно отговори на спекулациите по свой адрес.
Добромир Гущеров с изненадващ ход към снаха си Светлана (Снимка)

„Не знам откъде тръгна този слух, че свекър ми не ме харесва и не ме приема. И заради това не е бил на сватбата ни. Имаше съвсем други причини, заради които не успя да дойде. Човекът със сигурност няма нищо против мен, нямаме неразбирателства.

Разбираме се перфектно. На празници сме заедно, надявам се да бъдем все така“, коментира наскоро Светлана Гущерова в интервю пред „Галерия“.

Всъщност именно по нейна идея дъщеря й получила двойно име – Анелия-Добромира, за да бъде кръстена хем на баба си, хем на дядо си по бащина линия, пише „Хотнюз“.

Откакто имат дете връзката между Светлана и Християн се засилила още повече.
„Понякога хората се отчуждават, защото цялото внимание на майката пада върху бебето. При нас е обратното.

Още по-близки си станахме. Двамата си гледаме детето. И си спим тримата в едно легло, въобще не му пречи плачът на бебето“, добави още Гущерова.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар