Home » Инфо за Скандални

Инфо за Скандални

Сподели новината

Екипът на Скандални е изграден изцяло от професионалисти, доказали се в сферата на новините.

Ние ще ви информираме за най-важните новини от България и света, но в същото време, в нашият интернет портал можете да намерите много здравни, полезни, забавни и поучителни публикации от всички области на живота.

Екипът ни се състои от:

Цветан Славчев – собственик / администратор

Натали Славова – собственик / администратор

Даниел Маринов – редактор

Елена Монева – главен редактор

Васил Милойков – техническа поддръжка

Теодор Димитров – графичен дизайн

Нашата мисия:

Ние от Скандални имаме мисия да информираме будните граждани от и цялата страна, а и извън нея, като за целта ще Ви предлагаме само и единствено обективни новини и анализи за всичко, което се случва в нашата държава. Залагаме на иновативни решения в областта на интернет пространството, както и на пълна прозрачност.

Винаги можете да се свържете с нас, за да подадете сигнал за нередност или за нещо, което ви е направило впечатление. Нашият екип е отворен за нови предложения и ще се стремим да отговорим на всички Ваши въпроси.

Всички посетители на сайта автоматично се съгласяват с общите правила на сайта и трябва сами да се запознаят с тях. Екипът ни не носи отговорност за мненията и коментарите на потребителите.

Съдържанието на Скандални и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на Скандални, освен ако изрично е посочено друго.

Допуска се публикуване на текстови материали само след одобрение на член от екипа, като е задължително да посочвате източник и автор с добавяне на хиперлинк към www.skandalni.eu

 

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината