Home » Клюки » Мъжът на Елена Йончева я смени с 29-годишна колежка – ето красивата Виктория (Снимки)
Мъжът на Елена Йончева я смени с 29-годишна колежка – ето красивата Виктория (Снимки)

Мъжът на Елена Йончева я смени с 29-годишна колежка – ето красивата Виктория (Снимки)

Сподели новината

След като се разделиха през миналата година се раздели с бащата на детето си, архитект Пламен Тодоров, Елена Йончева досега не се е появявала с нов мъж до себе си. За разлика от нея, Тодоров потвърди официално, че в живота му има друга жена.

Новината, че с евродепутатката от БСП внезапно са скъсали, дойде като гръм от ясно небе преди месеци.

Тогава се разбра, че Пламен Тодоров е хлътнал по много по-млада от половинката си колежка. Която се казва Виктория и е само на 29 г.

Елена Йончева съпруг

До този момент архитектът и любимата му пазеха в тайна любовната си афера. Само във фирмата знаеха, че са интимно близки.

Скоро обаче самата Вики се издаде, че е сменила Йончева в сърцето на Пламен като пусна снимки от тяхната обща почивка на остров Лемнос. Приказното мястото става все по-популярно сред родните знаменитости, заради спокойствието  там често почиват Радина Кърджилова и Деан Донков, Духовникова, както И Лора Крумова и Сотир, привлечени от вълните за каране на сърф.

жена на плажа

Любовницата на мъжа на Елена Йончева – младата Виктория
Снимка: Ретро

Пламен Тодоров и Виктория били две седмици в морския курорт. А нищо чудно романтичната обстановка да ги е подтикнала да помислят за следващата стъпка в личния си живот. Защо не брак и общо дете?

Елена Йончева никак не била доволна от аферата на мъжа си с колежката му. Само, че отношенията се им разпаднали още когато евродепутатката замина за Брюксел. Тя все по-рядко се прибирала вкъщи , а мъжът й малко по-малко се изнесъл от дома им в „Драгалевци”. Пламен не бил виждал 4-годишния си син от месеци.

Йончева до сега не е коментирала тези рокади в личен план. Но двамата с архитекта имат да решават доста проблеми като този с детето, както и общите имоти, макар да нямат брак, предават от Ретро.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар