Home » Скандално » Датски журналист, пострадал на протеста: България не е европейска, а африканска държава
Датски журналист пострадал на протеста: България не е европейска а африканска държава

Датски журналист, пострадал на протеста: България не е европейска, а африканска държава

Сподели новината

Роден съм в България, но от пеленаче живея в Дания. Мечтата ми беше да се върна в България и да опитам тук да живея.

Идвал съм си в родината, но за месец, за ваканциите. Сега съм тук. Това коментира в ефира на 7/8 тв датския журналист Александър, който на протеста в София е бил на косъм да пострада физически.

Ако датчаните знаеха това, което аз знам, нямаше да приемат България като европейска държава. Тя е много далеч. България е много близо до някаква африканска държава с тази политика и корупция, посочи той.

Ако такива неща се случват в Дания, управлението веднага щеше да си подаде оставката. А тук нищо не се случва. Излязоха снимки с пари, а той (Бойко Борисов) се държи сякаш нищо не е станало, ходи и си открива магистрали.

Лошото е, че Европа нищо не прави по въпроса, нищо не казва. Мисля, че на европейските лидери им е трудно да му правят забележки, защото той с тях се държи много добре, хвали ги и много добре си играе играта, посочи журналистът.

Европейските лидери би трябвало да се усетят, но пък те си имат икономически интереси и докато той ги хвали, те нищо няма да направят, така че помощ няма да има, допълни той.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 4 Average: 3.8]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар