Home » Полезно » Ясновидката Соня Щерева: Ще оцелеем, имайте търпение и енергия, мислете положително!
Ясновидката Соня Щерева: Ще оцелеем

Ясновидката Соня Щерева: Ще оцелеем, имайте търпение и енергия, мислете положително!

Сподели новината

Ясновидката Соня Щерева е популярна в цялата страна с феноменалните си възможности да предрича и най-малкия детайл в бъдещето.

Известната с дарбите си горнооряховка предсказва бъдещето, насочва, дава съвети и лекува от 1990 г., а потокът от болни, хора с проблеми не само от България, но и от чужбина, не спира целогодишно пред дома й в железничарския град. С пророчицата се съветват известни личности от политиката, шоубизнеса и обществения живот, сред които е и вдовицата на Илия Павлова – Дарина. Често за съдействие при заплетени случаи със Соня се консултират дори и криминалисти.

Според последната прогноза на гадателката, България я чака възход след 2020-та. Тя предвижда, че след около три години ще започне масово завръщане на българи от чужбина. Държавата ни ще тръгне нагоре и я чака възход. „Тогава ще се раждат много бебета, чака ни истински бейби бум. В управлението на страната ще започнат да влизат образовани и подготвени българи, живели зад граница, които истински ще болеят за проблемите на своите сънародници. Тези, които ще дойдат, ще възродят държавата.

Те са завършили престижни университети и наистина ще ги води националния интерес”, пророкува Соня Щерева. Ясновидката е категорична, че България няма да се оправи от такива като Слави Трифонов или временни лидери и партии, а от високо образовани и с морал българи зад граница.

По думите й непоправими неща за България няма да се случат, защото я пази висша сила.

„Държавата ни няма да изчезне или да се погуби, въпреки че някои се опитват да правят такива мрачни прогнози. Свята енергия от душите на загиналите воини през различните исторически периоди във войните пази България. Земята ни е силно заредено енергийно място и Света Богородица бди над нея. Ние сме божествена страна“, напомня пророчицата.

Според екстрасенса не се очертават сериозни катаклизми през следващите години. Голямо земетресение няма да има, а само от леки трусове. Соня Щерева твърди, че в района на Родопите има загаснал хилядолетен вулкан, за който знаят малцина учени. Кратерът „спи“ и ако се събуди, има вероятност да стане опасно. Щерева предвижда пороите, наводненията и градушките да продължават.

„Смятам, че това е Божие предупреждение, за да се осъзнаят хората, да не ламтят за материални придобивки, а да станат по-добри, по-милостиви и по-смирени“, разказва ясновидката.

Тя допълва, че се очаква в бъдеще ръст на инфекциозните болести, причинени от различни насекоми.

„Често няма да е известен произходът на болестта, лекарите ще се затрудняват да поставят диагнозата, но наистина ще има епидемии, които ще засегнат много хора“, предупреждава горнооряховката. Соня Щерева казва, че напоследък много деца страдат от тумори в мозъка. Това е наблюдението й през последните години, когато притеснени родители идват за съвет при нея. Част от туморните образувания, за щастие са доброкачествени и има лечение.

Ясновидката добавя изумлението си, че в България е настанала „ерата на магиите“.

При нея редовно идвали хора, пострадали от злонамерено енергийно влияние или такива, които искали да направят някому лошо. Злосторниците обаче тя връщала още от вратата. „За да умееш да разваляш злодейството, да изчистиш негативната енергия, трябва да познаваш сърцето на Корана. В България има само двама-трима просветени, които са учили този занаят в Истанбул и те умеят да направят качествено нещата. Така или иначе, този който поръчва, явно няма страх от Бога, защото някой ден злото се връща към него като бумеранг. Ако той не пострада, негативната енергия ще се стовари с двойна сила върху неговите деца или внуци“, категорична е Щерева.

Епидемията от коронавирус, която се разраства все повече по света, постави на изпитание и психиката на хората. Заради наложената социална изолация и рязката промяна в начина ни живот, голяма част от хората се пренастройват трудно психически. Масово се търсят съвети от психолози и психотерапевти, в интернет се предлагат и безплатни онлайн психологически курсове за подкрепа. В тези тежки времена, когато животът ни поднася голямо изпитание и променяме своя социален ритъм, хората се допитват и до ясновидци, и гадатели, за да узнаят какво ги чака.

Една от най- популярните в нашия регион ясновидка, чиито способности за известни извън пределите на страната- Соня Щерева от Горна Оряховица, сподели за Таймс. бг., че от две седмици телефонът й всеки ден загрява от стотици разтревожени и дори изплашени сънародници от цяла България и чужбина.

“Аз не приемам от дълго време клиенти и спазвам препоръките за социална изолация, не допускам никого до дома си, сподели тя. “Призовавам всички да са стриктни и да стоят по домовете си, да спазват карантинатата и всички епидемиологични мерки, и да не се тревожат!”, допълва Щерева, която е бивша медицинска сестра.

“Всичките обаждания, които получавам са само с една тема- световната епидемия от коронавирус. Те са на стресирани хора, които разбираемо се тревожат за здравето и живота си, и за техните близки. Ето защо искам да се обърна към тях с едно послание”, сподели още тя.

Мили хора, обръщам се към вас – познати и непознати, към цяла България – не се страхувайте, ще оцелеем!

Това, което ни се случва, е Божие наказание, хората станаха лоши помежду си, дяволът ги води.

Това изпитание е като буря- ще вилнее, ще вилнее и ще премине!

До юни- юли нещата ще бъдат много по-добре. По-лошо няма да е, по -добро ще става!

Не се поддавайте на манипулации, по-голямата опасност, която ни грози, е хората психически да не издържат.

Много млади хора ми се обаждат и питат : “Сонче, ще оживеем ли?”

Това е глупаво, животът продължава, ще оцелеем, имайте търпение и енергия, мислете положително !

Желая на целия български народ здраве, кураж, още малко търпение!

Прегръщам всички, които ми вярват!

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар