Home » Клюки » Гринго на Софи Маринова си хвана любовница? (Още разкрития)
Гринго на Софи Маринова си хвана любовница?

Гринго на Софи Маринова си хвана любовница? (Още разкрития)

Сподели новината

Гринго върти засукана любовница, която представя за своя братовчедка, видя Скандални.

Буреносни облаци са надвиснали над любовното щастие на Софи Маринова. Нейният възлюбен Гринго от известно време движи с ефектна мадама, която представя за своя братовчедка. Всъщност, тя е неговата официална любовница.

Двамата били забелязани в столичен мол, където Тодор Давидов, както се казва мачото, се интересувал от предстоящите кинопрожекции. Ровел дълго в портфейла си, който бил напращял от левове и държал да бъде забелязан от всички присъстващи. Компания им правели още няколко души, които за сефте виждали девойката, но били впечатлени от атрактивния й вид.

Красавицата била облечена в ултра къса рокля, а пазвата й преливала от плът. Държала за ръка батко си Гринго и от време на време му залепвала по някоя целувка по бузата. Приличала на „нощна пеперуда“, но Тодор обяснявал, че е студентка по право.

Софи Маринова хабер си нямала какви ги върши мъжът й, макар че понякога му устройвала бесни сцени на ревност и без повод. Те служели като „профилактика“ на връзката им и винаги завършвали с бурен секс. Ромката следяла и телефонните обаждания, но поради огромната си ангажираност по участия, не винаги успявала да контролира половинката си.

Тодор се възползвал от свободната ниша и веднага тръгвал да се радва на свободата си по мъжки, пише „Уикенд“. „Софи го обича и ще му счупи главата, ако разбере, че й кръшка, особено с такава мадама. Тя е серт жена – колко пъти го гони, после го прибира пак, то не беше сватба, развод, пак събираме – същински латино сериал.

Връзката няма как да остане скрита, защото младата любовница е доста забележителна жена като визия. Дълги коси, няколко ката мигли, сочни устни – барната е отвсякъде, високи токове, маркови чанти. Увърта се около него и вероятно ще го използва, за да стане известна. А той е щедър към „братовчедка“ си и я обсипва с подаръци.

В същото време Софи бъхта по участия. Лоренцо също пее. Двамата са постоянно на път“, разкриват близки на светската двойка, предават от hotarena.net.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар