Home » Полезно » Краката издават жената колко е гореща в леглото
Краката издават жената колко е гореща в леглото

Краката издават жената колко е гореща в леглото

Сподели новината

По външния вид на човек може ли е да научите за неговия темперамент? Това ще изглежда изненадващо за мнозина, но, да – оказва се, че е възможно.

В следващите редове от Скандални ще ви разкажем как да определим какъв е нейният темперамент по формата на краката.

Вярваме, че тази статия ще бъде интересна както за мъже, така и за жени. Мъжете ще научат повече за дамите, а жените ще имат възможност да разберат по-добре себе си.

И така, лесно е … Жената, която иска да види формата на краката си, трябва да застане пред огледало и да събере краката си. След това е лесно да се види къде се появяват празнини между тях (вижте фигурата по-горе).

Тип А

Жените с крака тип А имат много малки пролуки между прасците и бедрата. В близост до глезените им се появява свободно пространство. Тези, които имат точно тази форма на краката, са очарователни жени, които мъжете обожават. Те са сдържани, женствени, меки, срамежливи, зависими от мъжете. Тези дами не са склонни да поемат инициативата. Много мъже харесват жени, които изглеждат слаби, защото до тях се чувстват като истински защитници. Ако обаче жената се държи пасивно през цялото време, може да отегчи партньора си.

Тип Б

Жените, които имат малка празнина в областта на глезените, просто привличат противоположния пол. Те се отличават със смелост и готовност за експерименти. Скуката е непоносима за тях. Тези дами могат да извършват непредвидими действия, да се държат провокативно. Партньорите, които не обичат да експериментират, включително и в леглото, бързо им стават безинтересни.

Тип С

Жените, които имат контакт в бедрата и краката им не са притиснати, вярват, че сексът е просто необходимост, свързана с раждането. За тях е необичайно да се радват на секс. Според тях само мъжете трябва да имат сексуални нужди, а жените трябва да ги задоволяват. Ако обаче такива жени се запалят, те стават истински хищници в леглото.

Жените, чиито крака се докосват в областта на коленете и глезените, не обичат да се състезават с мъже, но са готови да ги следват. В спалнята тези жени не проявяват инициатива, но винаги подкрепят инициативите на партньорите. Известно е, че много мъже търсят точно такива жени, които винаги и навсякъде биха ги подкрепили.

Марица

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 2 Average: 3.5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар