Home » България » Марешки: Два милиона бедни българи живеят по-добре благодарение на аптеките и бензиностанциите ми
Марешки: Два милиона бедни българи живеят по-добре благодарение на аптеките и бензиностанциите ми

Марешки: Два милиона бедни българи живеят по-добре благодарение на аптеките и бензиностанциите ми

Сподели новината

„Социалният министър Сачева се изпусна по БТВ днес, че не била гласувала за мен, не пазарувала от аптеките и бензиностанциите на Веселин Марешки.

Радвам се, че сред моите привърженици няма хора като нея – автор и яростен защитник на скандалния Закон за социалните услуги, който е направен така, че да застрашава децата и семействата!“, това коментира лидерът на „Воля“ Веселин Марешки, цитиран от Аctualno.com. 

Той добави следното:

„Ние такава не бихме я взели дори и за чистачка в офиса ни. Затова ВОЛЯ не гласува за нея при избирането й за този пост. Но все пак са я избрали народни представители, които вие сте пратили в българския парламент. Тя е предложена за министър лично от министър- председателя Бойко Борисов, също избран от свободни български граждани.

Считаме, че тези хора са достатъчно големи, с глави на раменете си и могат да носят отговорност за думите и действията си.“

„Лично на нея и такива като нея искаме да кажем, че: Аптеки Марешки и бензиностанциите VM Petroleum не са за тези, които са грабили и грабят от народа, те са за ограбените през целия преход българи!

Два милиона сънародници са под границата на бедността и същите те, даже много повече, живеят малко по-добре, благодарение на аптеките и бензиностанциите ни! Каквото и да говорят такива „политици”, фактите ги знае целият български народ“, заяви лидерът на „Воля“ Веселин Марешки, провокиран от думите на вицепремиера Деница Сачева.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар