Home » Скандално » БГ Барби след 20-ата вливка хиалурон: Джуките ми са най-големите в света (СНИМКИ)
БГ Барби след 20-ата вливка хиалурон

БГ Барби след 20-ата вливка хиалурон: Джуките ми са най-големите в света (СНИМКИ)

Сподели новината

„Джуките ми са най-големите в света. Кандидат съм за Рекордите на Гинес, но съм убедена, че съм на върха на класациите“, гордо заяви българското Барби Андреа.

Наскоро тя направи 20-ата вливка хиалурон в джуките си и се похвали, че се чувства повече от чудесно, видя Скандални. Огромните й придобивки не й пречат по никакъв начин, дори напротив – изстреляли са я към успеха, смята Андреа.

Барби АндреаВече е приела поканата за участие в германско риалити шоу за таланти, а журналисти от цял свят я заливат с въпроси и съобщения. „Не мога да смогна да отговоря на всички. Писаха ми дори от Пакистан и Индия“, щастлива е силиконката.

Най-големите джукиНай-голямата й мечта е да влезе в Рекордите на Гинес. Към момента рускинята Кристина Рей е смятана за жената с най-големи устни в света, но от 2011 г. насам не е ясно дали е детронирана. Тя е похарчила 4000 британски лири за над 100 инжекции хиалурон.

Хиалуронови джукиСтудентката по „Немска филология“ в УНСС обаче със сигурност я задминава по обемност на джуките, пише „България днес“.

Бургаското барбиИзточник: ХотАрена

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 2 Average: 3]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар