Home » Клюки » Кадиев оплю протестиращите: Ненавиждам тези, които са на площада и хвърлят камъни по полицаите
Кадиев оплю протестиращите: Ненавиждам тези които са на площада и хвърлят камъни по полицаите

Кадиев оплю протестиращите: Ненавиждам тези, които са на площада и хвърлят камъни по полицаите

Сподели новината

Верен на приказката за жабата, която видяла, че подковават вола, Сашо Кадиев, водещ на „Преди обед“ по бТВ, емоционално и превъзбудено заяви от екрана, че ненавижда протестиращи, които хвърлят бомбички и камъни по полицаите.

“Горките полицаи, трява да търпят подобна агресия, вместо да арестуват и тези да бъдат осъдени. Краен съм и не понасям такива неща”, заяви синът на Катерина Евро.

“Ама разни протестиращи, нали, ако не са по правилата, да се намесва полицията. Така го разбирам”, изрепчи се Сашо. Останалите в студиото, включително партньорката му Деси Стоянова, се опитаха възпитано и аргументирано да му обяснят, че правилата се отнасят за всички и когато полицията използва сила срещу мирни граждани нещата също не са наред.

Не го убедиха обаче и Кадиев продължи да напада протестиращите и да защитава с плам и жар полицията.

Минути след това Кадиев отново се върна на темата за протестите, защото, както сам обясни, в мрежата моментално бил засипан с въпроси и несъгласия по отношение на категоричната му позиция. Поизплашен и раздразнен от бързата реакция на зрителите, той се опита да обясни, че не бил разбран правилно.

Който иска можел да си протестира, ама по правилата. Не харесвал провокаторите.

Източник: Лупа БГ

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар