Home » Клюки » Иво Аръков с тежко признание: “Имах тумор, оперираха ме”
Иво Аръков с тежко признание: “Имах тумор оперираха ме”

Иво Аръков с тежко признание: “Имах тумор, оперираха ме”

Сподели новината

Той е една от най-ярките звезди в последните няколко години. Заслужено обявен за хамелеон, Иво Аръков успешно влиза в кожата на красавец-маниак (в “Скъпи наследници”), наивен гларус (в “Съни бийч”) или пък руски мафиот (в турския сериал “Ирония на съдбата”).

Именно в последния образ на мафиота Иван Сокуров актьорът прави огромно впечатление и извън родината ни.

Героят му обаче бързо бива убит, но феновете на сериала остават впечатлени от играта на 31-годишния актьор, който се изявява рамо до рамо с мегазвездата на южната си съседка Къванч Татлъту.

Иво Аръков и Татлъту

“Няма как да се очаква, че с него ще станем близки приятели, след като сме снимали едва няколко дни заедно. Говорихме да дойде в България с мотора си през тази година, но се случи пандемията и идването му се отложи. Накрая на снимачния процес Къванч произнесе хвалебствено слово за мен – бил респектиран от професионализма и отдадеността ми. Мили думи”, сподели в интервю пре столичен седмичник Аръков.

Хонорара от участието си в “Ирония на съдбата” той получил още миналата година след края снимките и отдавна го е похарчил – инвестирал го е в кариерата си. Сега му предстоят снимки на нов чуджоезичен филм. Аръков не крие, че слуховете по негов адрес често са му създавали неприятности в живота. “Въвлякоха ме дори в драматична история, която се оказа решаваща за раздялата ми с Мика Стоичкова. Просто лъжи,
лъжи и пак лъжи! Грозни неистини излязоха. Това стана бреме и за мен, и за Мика. И последва нашата раздяла. Сега Мика има дете и е щастлива. Чуваме се от време на време.

Преди дни пък прочетох, че съм се пребил с мотор и лявата ми ръка не функционира, наложила се операция на крака, лежал съм в Горна баня. Отново лъжи! Признавам, че съм лежал в болница, но това беше преди години. Имах тумор преди 15 години и се наложи да ме оперират . Беше доброкачествено образувание . Не искам да коментирам повече тази тема…”, добави актьорът.

Източник: За Жената

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар