Home » Клюки » Джулиана Гани празнува 6 месеца на сина си като сватба! Вижте пищното парти 50 % BIRTHDAY
Джулиана Гани празнува 6 месеца на сина си като сватба! Вижте пищното парти 50 % BIRTHDAY

Джулиана Гани празнува 6 месеца на сина си като сватба! Вижте пищното парти 50 % BIRTHDAY

Сподели новината

Джулиана Гани и любимият ѝ – фитнес инструкторът Илиян Найденов, спретнаха “полу-рожден ден” на сина си Давид. Бебокът стана на 6 месеца, а родителите му организираха парти като за сватба.

Темата на “50% Birthday” тържеството, както го кръстиха самите те, бе посветена на анимационния филм “Дъмбо”, излязъл в Съединените щати през 1941 г. 4-етажна торта, плюшени слончета, балони в бяло, жълто и златисто бяха само част от украсата за празника на Давид, видя Lupa.bg.

Самият празник се проведе в дома на Гани и съпругът й Илиян Найденов в Пловдив. “Нашето малко усмихнато човече стана на половин годинка! За много от вас може би това не е повод за празнуване, но за нас всеки ден с него е празник! Давид е толкова щастлив! Винаги с усмивка и блестящи като бисери очи! Винаги засмян в захлас и любопитен да опознава света! Истински горда съм с добротата и щастието, които излъчва!“, написа гордата майка в социалните мрежи.

Тя допълни с намигване, че къщата им също ще „запомни“ празненството, тъй като по-голямата част от гостите им също били с деца, а ден по-късно Джулиана и Илиян все още намират стъкла по пода.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар