Home » България » Венета Райкова е най-гордата майка в страната, синът ѝ Патрик написа сам-самичък втората си книга
Венета Райкова е най-гордата майка в страната синът ѝ Патрик написа сам-самичък втората си книга

Венета Райкова е най-гордата майка в страната, синът ѝ Патрик написа сам-самичък втората си книга

Сподели новината

Венета Райкова със сигурност прелива от гордост заради това, което прави синът й Патрик в последните години. Скорошният първи учебен ден не е единствения повод за празнуване в семейството.

11-годишният Патрик, който тази година ще бъде петокласник, съвсем не се е отдал на безгрижно детство и вече издава втората си авторска книга.

Още преди да стартира обучението си в прогимназия обаче той вече е готов с томчето си, издава самата Венета Райкова пред „Телеграф“.

Книгата ще бъде продължение на дебюта на Патрик в писането. „Джордж и вълшебните камъни“ излезе на пазара в началото на тази година. Новото томче пък носи името „Дневникът на Джордж“. Предполага се, че то трябва да направи премиерата си тази зима.

Венета Райкова потврърди информацията и във Фейсбук. „Патрик започна да пише още докато бяхме затворени вкъщи, а лятото прекара в басейна, със съседските деца в игри и забавления, ходи на море и планина с баща си, и после и с мен“, разкри тя.

Писането е наследствен талант на Патрик. Венета Райкова също е автор на книги, като за последните четири години написа 8 творби. Последната й, „Куклите“, е вече завършена, като до месец се очаква и тя да се появи в книжарниците.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар