Home » България » Кубрат Пулев: Ако протестите са реални, аз ги подкрепям. Хората отиват с децата си, учат ги да са будни
Кубрат Пулев: Ако протестите са реални аз ги подкрепям. Хората отиват с децата си учат ги да са будни

Кубрат Пулев: Ако протестите са реални, аз ги подкрепям. Хората отиват с децата си, учат ги да са будни

Сподели новината

Ако са реални протестите, лично аз ги подкрепям. Подкрепям хората, които искат да живеят добре. Хората, които не са глупаци, не са се примирили и вярват, че могат да живеят по-добре, това каза в сутрешния блок на bTV боксьорът Кубрат Пулев.

„Тези, които вярват, че могат да бъдат равни с другите народи. Тези хора подкрепям. Не знам, нямам представа, винаги се съмняваме протестите дали са платени, дали не са, вероятно има и платени, но има и хора, които отиват и искат нещата да се променят към добро. Обичат България, милеят за България, отиват на протестите, отиват с децата си, учат ги да бъдат будни, да си отстояват правата. Трябва да си отстояваме правата. Не можем да стоим и да чакаме неволята“, допълни той.

„Принцът на белия кон го няма – и жените, и мъжете трябва да го знаят. Трябва да се създаде от всеки един от нас, да повярват хората. Млади, възрастни – всички трябва да повярват, че те не са с нищо по-лоши от другите, не са второ качество народ.

Не знам защо българските пенсионери трябва да получават 250-300 лева пенсии, това е обидно към техния живот. Това е жалкото“, коментира още Кобрата.

Боксьорът Кубрат Пулев се пошегува с Антон Хекимян в ефира на bTV, че ако иска може да му покаже нагледно колко тежък е ударът му. Думите му дойдоха след въпроси на водещия дали е контузен и изчислено ли е колко точно тежи ударът му.

„Кубрат Пулев не е контузен. Ако настояваш, мога да ти покажа тук и физически. Казваш с коя ръка, къде, какво искаш да получиш и… Всичко е въпрос на желание. Ей това уча и моите племенници – че не трябва да взимат нещо, което не е тяхно, един вид да крадат. Човек трябва да поиска и ще му се даде. И ти ако много искаш, по приятелски мога да ти покажа, че всичко е „шест“. Няколко тона тежи ударът ми“, каза Пулев, а водещият отвърна: Няма да мога да ги понеса, сигурен съм“.

„На 12 декември ще видите една бойна машина, която ще победи. Парите са няколко милиона, но не е толкова важно. По-важно е, че има кауза. Всички сме за малко тук. Тези пари временно ни трябват, останалото е въздух“, каза още боксьорът за предстоящия си сблъсък с Антъни Джошуа.

Той коментира и скандала, който се разигра след думите му, че съперникът му го превъзхожда с повече тен. „Подтекстът на моите думи е, че се чудя с какво да кажа, че той ме превъзхожда. Казвам, че по този начин излиза, че с нищо не ме превъзхожда. Съжалявам, че не съм бил по-ясен, съжалявам, че по този начин съм го казал и по този начин изглежда.

Нека хората първо да влязат, да прочетат и тогава да си направят изводите. Аз съм шеговит, имам толкова приятели тъмнокожи, дори моят треньор в САЩ е такъв, не деля хората. Кубрат Пулев е човек, който знае какво прави. Да, понякога се движа по ръба, но умея. Така съм възпитан, че да справя нещата така, че да не се срамувам от себе си.

Така съм възпитан от своя баща. Търси се начин да ме дискредитират, за да ме подтиснат и смачкат, да ме победят преди мача един вид“, каза той.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар