Home » Скандално » Стъки: Кубрат е пълно “леке”, предаде Бойко, който го храни… Готов съм да го пребия, но той е страхливец и ще избяга
Стъки: Кубрат е пълно “леке” предаде Бойко който го храни… Готов съм да го пребия но той е страхливец и ще избяга

Стъки: Кубрат е пълно “леке”, предаде Бойко, който го храни… Готов съм да го пребия, но той е страхливец и ще избяга

Сподели новината

ММА боецът Станислав Недков-Стъки, се нахвърли остро на боксьора Кубрат Пулев, след като сутринта последният открито подкрепи протеста в интервю по bTV.

“Кубрат е “пълно леке”, предател и келеш. Предаде Бойко, който го хранеше, за да пристане на тия метежници от улицата. Ще го пребия, ако ми падне възможност. Но той се крие, всички знаем, че е страхливец…” – коментира Стъки в социалните мрежи.

Припомняме, че той е основен организатор на контра-протестите, и е обещал да пребие всеки, който блокира улици.

Кубрат Пулев се считаше за добър познат, и дори – приятел на Бойко Борисов. Но очевидно вижда какво става в държавата, и отчаянието на хората, които се опитват да се преборят за свободата си, но срещат единствено полицейски щитове и палки. И подобно на над 1200 вече присъединили се известни фигури, и той застана на страната на улицата.

В никакъв случай не може да се твърди, че Бойко е “хранил” Пулев, защото основните му приходи са от международни боксови мачове. Той вероятно дори се явява едър данъкоплатец, защото живее в България, а не се е регистрирал в Монако, подобно на някои други наши видни спортисти.

Стъки обаче със сигурност е получавал пари от Министерството на спорта – през федерацията му по ММА. Не е ясно могат ли Пулев и Недков да влязат в една категория, защото Пулев е в “свръх-тежка”, а Недков е в леките категории.

Но за уличен бой категории няма.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 8 Average: 4]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар