Home » Клюки » Биляна Лазарова с разтърсваща изповед за болимията! (виж тук)
Биляна Лазарова с разтърсваща изповед за болимията! (виж тук)

Биляна Лазарова с разтърсваща изповед за болимията! (виж тук)

Сподели новината

Интернет звездата Биляна Лазарова – Биляниш разказа за проблема с болимията, която е част от живота й от две години.

Певицата успяла да превъзмогне ситуацията, след като станала майка и изяснила приоритетите в живота си. Преди дни красавицата открехна вратичката на вътрешния си свят с емоционален статус в социалната мрежа.

„Най-накрая събрах смелост да сваля своята маска. За първи път заставам зад вас , за да разкажа своята история. За всички вас, които страдате, за всички вас, които се борите, които плачете тайно и се криете от близките си. Това съм аз и това е МОЯТА битка. Битката с хранителните разстройства.

Зад лъскавите рокли и широките усмивки се крия аз, човешко същество, което носи своите демони както всички останали. От години насам се боря с “булимия невроза” и ще продължавам да се боря. Травмиращи събития отключиха в мен това психично заболяване, което тормози мен и организма ми вече толкова време.

Килограмите ми и цялостната ми визия и състояние се променят ежеседмично и всеки, който се е сблъсквал с хранително разстройство ще ме разбере. Не спиш, не мислиш за нищо друго и понякога дори нямаш сили да живееш.

Това е тук за всички вас, които губите вярва в себе си и ви идва в повече. Не сте сами и всички водим БИТКИ. Пътят към вътрешния мир е дълъг и трънлив. Пазете сърцата си и не падайте духом“, написа тя в Инстаграм.

В интервю за „Преди обед“ по бТВ чаровната дама обясни, че 4-месечния й син Ангел е изиграл голяма роля в борбата с болимията.

„Хората съдят по снимките, че съм нахакана, наперена. Казвали са ми, че съм фалшива, престорена. Реших, че тази маска не е моята, поставях я, за да не откача от популярността, която имам. Беше като щит, но реших за момент да се отпусна и да не се връзвам на това, което говорят за мен“, обясни пред водещите тя.

Проблемите при нея се задълбочили, тъй като въпреки изключителната си емоционалност, натрупвала всичко в себе си и трудно проронвала сълзи дори и в най-тежките си моменти, разбра Скандални.

Особено тежко преживява загубата на по-големия си брат, който имал автоимунно заболяване, а с днешна дата се навършват две години от кончината му.

„В този период загубих две фигури в моя живот, батко ми и дядо ми. Не показах колко боли и колко ми е тежко, но имаше последствия. Ако бях осъзнала нямаше да се стигне до тук. Всички разстройства по този начин се характеризират – натрапчиви и агресивни мисли.

Вместо да съм благодарна ,че имам семейството, което имам, хората които ме обичат, аз през цялото време мислех как излеждам и какво мислят другите за мен“, обобщава Биляниш.

„Мислиш за храна – ядеш, после те хваща гузната съвест и искаш да я премахнеш“, казва още тя за борбата си с болимията. Сега е намалила стресовите ситуации в живота си до минимум. И въпреки, че е станала майка едва на 20 е категорична, че именно сина й е причината да превъзмогне проблема си.

„Появата на бебето задълбочи връзката с моите родители. Натрапчивите мисли избягаха. Любовта лекува, сега се чувствам себе си!“, обобщава тийн любимката.

„Аз съм много активна, в 6 часа вече съм на крак, трениране, лекции, бебето. Макар, че съм разредила ангажиментите. Преди се чувствах виновна, че не успявах да направя нещо, а сега успявам да разпределя времето си. Аз съм смела жена, защото това означава да се хвърлиш в дълбоки води като бебе и шоубизнес“, отсича още Биляна Лазарова.

За бащата на детето й – ММА боецът Ангел Исакиев тя избягва да говори, но този път наруши мълчанието и потвърди, че са разделени.

„Така ни се случиха нещата, с моя приятел. Той много искаше дете, а и имаше симбиоза и в един момент станахме родители. Той не е публична личност и не обича това внимание към него.

В момента не сме под един покрив, но избягвам да давам крайни решения за бъдещето ни. Днес е така, утре може да е друго, но работим в посока семейството“, категорична е изпълнителката.

Източник: hotnews.bg

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар