Home » Клюки » Тони Димитрова: Няма да си кривя душата, Бойко Борисов ми е много мил човек!
Тони Димитрова: Няма да си кривя душата Бойко Борисов ми е много мил човек!

Тони Димитрова: Няма да си кривя душата, Бойко Борисов ми е много мил човек!

Сподели новината

Тони Димитрова има добро мнение за Бойко Борисов, научи Скандални!

Певицата, възпяла морето, Тони Димитрова никога не се е интересувала от политика. Въпреки това и тя има своето мнение по темите, свързани с политическия живот у нас.

Изпълнителката на „Ах, морето“ е сред хората, които уважават Бойко Борисов. Това го е споделяла самата тя и държи на думата си, писа БЛИЦ.

Димитрова и Борисов се запознават лично през 2012 г. Това обаче не става по най-добрия и приятен начин.

По време на първия си мандат Бойко Борисов спира изпълнение на Тони Димитрова. Той нахлува на събитие в Бургас и музиката секва по негово настояване. Тони обаче не разбира какво се случва и продължава да пее. Чак след това премиерът осъзнава, че е прекъснал изпълнението й на живо.

Всичко това полага основите на едни чудесни взаимоотношения помежду им. Още на следващия ден Борисов се извинява лично на певицата, при това цели три пъти й звъни, за да я помоли да й прости.

Тони Димитрова, като всяка жена, остава трогната от вниманието на обаятелен мъж, какъвто се води министър-председателят на България. От този момент тя му става голяма фенка.

„Не мога да си кривя душата, много ми е мил и симпатичен Бойко Борисов, той е супер естествен човек, което най-много ми допада в него“ – споделя бургаската поп изпълнителка.

И до днес певицата и премирът са в отлични взаимоотношения. Когато се засекат на някое събитие, винаги се поздравяват. По празници също си честитят.

Борисов е известен с пристрастията си към Бургас. Неслучайно влага най-много средства там в сравнение с другите морски градове и курорти. Затова построи магистрала от София до Бургас, а не до Варна например.

Тази му любов към Бургас го кара още повече да харесва една от живите икони на този град Тони Димитрова. 57-годишната певица напълно споделя тези чувства и симпатията очевидно е взаимна.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар