Home » Скандално » Професор от САЩ: Библейският край на света наближава, предшестван от 7 години страдания
Професор от САЩ: Библейският край на света наближава предшестван от 7 години страдания

Професор от САЩ: Библейският край на света наближава, предшестван от 7 години страдания

Сподели новината

Библията разказва за Второто пришествие на Христос. Ето защо професор Том Майер от библейския колеж и висше училище „Шаста“ (Калифорния) смята, че всички събития от последно време се свеждат до неизбежния библейски край на света.

Апокалиптичните събития не могат да бъдат избегнати.

Откровение 6-19 – Възнесението казва, че през последните дни ще има седемгодишна скръб. Битките, които ще се проточат известно време, няма да бъдат свързани с Второто пришествие на Христос. Един ден образът на Христос ще се появи на небето. Той ще дойде да възкреси мъртвите християни и да ги заведе на небето.

Ще им бъде подготвено място, се отбелязва в Йоан 14: 1-6.

След пришествието на Христос ще има широко разпространена скръб, разделена на периоди от 42 месеца. Хората не са се сблъсквали с нея преди и няма да се сблъскат и след това. Седем години страдание е период, който почти всеки може да издържи. Може обаче да се проточи, ако мнозина все още не вярват в съществуването на Всевишния.

Христос ще дойде на земята, за да победи антихриста. Откровенията на Йоан съдържат богата информация за нещата, които предстоят.

Апостолът разказа подробно своите видения относно апокалипсиса, който ще се случи през последните дни. Отброяването започва от деня на възкресението на Исус преди две хилядолетия. Нито един източник не посочва поне приблизително време, когато ще дойдат смутните часове.

Библията казва, че това знае само Отецът. Няма човек, няма ангели, няма Син. Не остава нищо друго, освен да чакаме и да се надяваме на най-доброто, отбелязва проф. Майер.

Превод: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар