Home » Скандално » Големият Чирков разсече Борисов: На крачка е от психопатията, това е болест!
Големият Чирков разсече Борисов: На крачка е от психопатията

Големият Чирков разсече Борисов: На крачка е от психопатията, това е болест!

Сподели новината

Големият проф. Александър Чирков говори за нарцисизма и диктаторското поведение на Борисов и политиците!

Великият сърдечен хирург проф. Александър Чирков от дълги години живее в Германия, но постоянно се връща у нас и не спира да работи. Той е един от най-уважаваните хора в държавата и мнението му се цени високо.

Проф. Александър Чирков не се страхува да критикува Борисов, разбра Скандални

Може би точно, защото говори директно и не се страхува да изрази мнението си, дори и то да е неудобно на управляващата върхушка. Проф. Чирков неведнъж е коментирал и посочвал грешките на политиците ни още от началото на демокрацията.

Към премиера Бойко Борисов първоначално той имаше благосклонно мнение и твърдеше, че не му е лесно. Че се опитва да балансира нещата спрямо изискванията на ЕС, народа и демокрацията.

След няколко мандата и ескалацията на народното недоволство обаче, Чирков не се поколеба да каже истината на министър-председателя. А тя е, че с нарцисизъм, граничещ с психопатия, нищо не се постига. Това е болестно и опасно състояние – както за самия човек, така и за държавата.

„Много политици страдат от тази болест, Борисов не е изключение. Той иска постоянното внимание на всички, прожекторите на медиите единствено върху себе си, цялото признание за себе си, всички трябва да са ангажирани с неговата особа. Ами не може така! Така не се прави“, категоричен е хирургът.

И даде пример с италианския премиер Джулио Берлускони, който напусна политиката по абсолютно същата причина – самозабрави се до степен на умопомрачение.

„Има една много умна приказка и тя гласи, че ако искаш да провалиш, да съсипеш един владетел, трябва само да подклаждаш неговия нарцисизъм. Свършен е“, увери Чирков.

За сметка на Бойко Борисов, той определи Тодор Живков като един наистина добър държавник, каквото и да се говори днес за него, пише senzacia.net.

И е бил добър, защото всячески се е опитвал да се откъсне от тогавашния СССР и да работи самостоятелно за страната си. Защо не се е получило изцяло, това е друг въпрос и независещи от него обстоятелства.

Проф. Чирков завършва с думите, че за да бъде успешна една държава, то тя трябва да се погрижи първо за населението си, а после и за корупцията.

„Да сте чули някой, който е обрал банка, да отиде в затвора?! Олигарси, мутри, братя Галеви – нали те винаги са били приятели с управляващите. Как да стане това тогава?! Докато нещата продължават така, оправия няма да видим“, категоричен е светилото на медицината.

Източник: Portal-21

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 18 Average: 4.6]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар