Home » Полезно » Знаете ли какво означава когато видите 11:11 на часовника или телефона си?
Знаете ли какво означава когато видите 11:11 на часовника или телефона си?

Знаете ли какво означава когато видите 11:11 на часовника или телефона си?

Сподели новината

Древногръцкият философ Питагор е първият човек, който популяризира идеята, че всички числа имат различни вибрационни свойства.

Оттогава съвременната математика и наука доказаха, че светът отговаря на точни геометрични математически принципи, които управляват всичко – от гравитацията до навиците на човечеството и движенията на животните.

Именно от откритията на този древногръцки философ за света е разработена древната система на нумерологията. Някои експерти дори твърдят, че тя датира от преди Питагор и произхожда от древната мистична еврейска кабала, която е на хиляди години.

Нумерологията е система за гадаене, подобна на астрологията. Занимава се с връзки между числата и обстоятелства, събития, съдба и личностни черти. Тя приписва на числата уникални значения, базирани на математически принципи. Всичко може да се изчисли, като места, имена и дати на раждане, за да разкрие по-дълбоки скрити истини.

Числото 11 е „майсторско число”, което означава просветление, интуиция, прозрение и духовно пробуждане.

Когато се сдвои, 1111 всъщност е послание от Вселената, което трябва да бъде осъзнато.

„11:11, пожелайте си нещо!“ Това е фраза, която вероятно сте чували преди, но знаете ли истинското значение зад нея? Знаете ли какво означава да видите 11:11 на цифров часовник или на телефона си? Освен че е число, което е свързано с желания и сбъднати мечти, това е единственото време на деня когато всичките 4 цифри на часовника са еднакви.

Да уловите 11:11 на цифров часовник или на телефона ви е знак, че вашите духовни водачи се опитват да се свържат с вас. Това означава важна връзка с вашите духовни водачи или ангели-пазители.

Това е знак, че преминавате през процес на духовно пробуждане и от вас се иска да се настроите за любов и синхронните напътствия, които ще са ви на разположение. Това е индикатор, че сте на прав път, както и че действията ви са съобразени с целта на вашата душа.

Знак, че вашите духовни водачи се опитват да ви напомнят за дълбоката синхронност и космически промени, които се случват през това невероятно време на планетата, и насочват вниманието ви към настоящите ви чувства и мисли.

Това означава, че те се опитват да ви помогнат да сте по-наясно със себе си и ви уведомяват, че имате насоки и по-голяма мъдрост, на които да разчитате, когато се чувствате тъжни, притеснени, разочаровани, уплашени или заседнали.

Да уловите 11:11 на часовника или на телефона ви показва, че вашите духовни водачи се опитват да ви напомнят, че трябва да станете господар на себе си, вместо да се поддавате на хаоса и негативизма около вас. Това означава, че те се опитват да ви напомнят, че трябва да възвърнете вътрешната си сила и отново да се научите да управлявате себе си и да съжителствате с другите.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 2 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар