Home » Клюки » Джейми Елиас показа договора си от “Черешката на тортата”, реши да дари хонорара си
Джейми Елиас показа договора си от “Черешката на тортата”

Джейми Елиас показа договора си от “Черешката на тортата”, реши да дари хонорара си

Сподели новината

Българката с ливанска кръв Джейми Елиас, която беше първата домакиня в новия сезон на предаването „Черешката на тортата“ и успя да предизвика възмущението на стотици потребители в мрежата и пред екрана, сподели, че е решила да дари хонорара си от предаването. 

В личния си профил тя публикува снимка на договора си за участие, а средствата ще дари за закупуване на средства от първа необходимост за болницата в град Русе.

„За да даваш добър пример не е нужно да си инфлуенсър, адвокат, лекар, учител, писател или актьор. За да даваш добър пример трябва да си преди всичко добър човек. Живеем във време, в което да се присмееш на другия се счита за “по-достойно” от това да му помогнеш и подадеш ръка. Във време, в което вие ще запомните какво съм направила, как съм се държала, но не помните цифрата на хората, които ежедневно се борят за човешкия живот в условията на Ковид.

Вие може и да не си спомняте, но аз помня. Ето защо реших да дам хонорара си от “Черешката на тортата”, възлизащ на 700 лева, за закупуване на средства от първа необходимост за болницата в град Русе. И не го правя, за да се докажа на някого или да лустросам името си – правя го, защото така го чувствам и така е редно. А вие, какво запомнихте от мен?!“ – написа българската Шехерезада.

Потребител, пък веднага я посече в коментар и я посъветва да изтрие снимката на договора, тъй като е подсъдимо.

„Нямаш право да излагаш на обществено достояние договорни отношения между две страни без разрешение на другата страна, по- добре го изтрии и не се прави на интересна – защото е подсъдимо.“ – пише той.

Припомняме, че с участието си в предаването, студентката по психология, която се прочу у нас като „българската Шехерезада“, даде много „Много храна за очите, но и храна за размисъл“. Тя не бе сигурна дали месото се пече или вари на скарата, освен това на въпрос „От какво месо е смес каймата“, тя отговори „Месото е кайма“.

Източник: Трафикнюз

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар