Home » Клюки » Доведената дъщеря на Емилия е нейно умалено копие! Вижте колко си приличат двете (Снимки)
Доведената дъщеря на Емилия е нейно умалено копие! Вижте колко си приличат двете (Снимки)

Доведената дъщеря на Емилия е нейно умалено копие! Вижте колко си приличат двете (Снимки)

Сподели новината

Макар и да не ѝ е родна дъщеря, Емилия приема детето на половинката си, Жорж Башур, като свое собствено. И напук на упоритите слухове, че двете никак не се разбират, певицата пусна видео, от което стана ясно, че са в отлични отношения. Нещо повече – певицата и доведената ѝ дъщеря са като две капки вода!

На въпросното видео Емилия заедно с детето на Башур и своите от Коко Динев излъчват лайв по повод новия албум на звездата на “Пайнер”, пише hotnews. “Двете сте като близначки”, коментираха някои от феновете. Други смятат дори, че това е търсен ефект, тъй като наследницата на бизнесмена беше с по-тъмна коса, а сега е блондинка като изпълнителката.

Емилия доведена дъщеря

Освен като добра съпруга, Емилия очевидно влиза и в ролята на многодетна майка, създавайки перфектните отношения с момичето на Башур. Тийнейджърката е от първия брак на бизнесмена с рускинята Екатерина, която е майка и на трагично загиналия му син Феди. През 2018 момчето почина след тежка катастрофа на магистрала Тракия.

Емилия син

Емилия със сина си, Иван

Допреди инцидента София живееше в чужбина с майка си. След трагедията обаче тя се върна в България и прекарва повече време с баща си и новото му семейство. Мнозина предполагаха, че момичето не е в добри отношения с Емилия и трудно приема връзката й с Башур, но появата им заедно всъщност опровергава тези клюки. Емилия и доведената й дъщеря се разбират толкова добре, че са дори първи приятелки. Близостта им личи и от лайва, в който София непринудено се прегръща с фолк дивата.

Източник: www.zajenata.bg

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар