Home » Клюки » Лоренцо за майка си Софка: Купи ми джип за 200 бона, продадох го, от нея не искам съвети
Лоренцо за майка си Софка: Купи ми джип за 200 бона продадох го от нея не искам съвети

Лоренцо за майка си Софка: Купи ми джип за 200 бона, продадох го, от нея не искам съвети

Сподели новината

Лоренцо е сред младите имена на фолк небосклона. Той е син на Софи Маринова и макар да е още ученик, избра да тръгне по стъпките на майка си, като се занимава с музика. Преди дни певецът представи песента „Виж анакондата“.

Младото момче продължава да записва, въпреки пандемията. Репортер на Уикенд се свърза с него, за да разберем как минава ежедневието му, какво смята за затварянето на дискотеките, страхува ли се от коронавируса, има ли гадже и накъде ще поеме, след като завърши 12-и клас.

– Лоренцо, преди дни представи новата си песен „Виж анакондата“. Не е ли малко рисково да пускаш парче по време на пандемия?

– Да, помислих си, че в настоящата ситуация никой не обича да слуша кючеци, но реших да пробвам да вкарам малко по-различно настроение. Не ми се получи, но пък ще ми се получи със следващата, която ще пусна този месец. Тогава ще представя две песни. Едната е балада, а другата ще е дует, но още пазя в тайна с кого ще е. Само мога да издам, че ще е жена.

– Музикалният бизнес е сред най-засегнатите от коронавируса и пандемията. Как оцеляват изпълнителите, когато няма участия и дискотеките са затворени?

– Живеем от това, което сме събирали, докато сме пеели, сега няма доходи. Каквото сме успели да спестим в банката, от това живеем. Надяваме се, че няма да продължи и през 2021 г., защото тогава ще ни дойде в повече.

– Ти за или против строгите мерки си?

– Не разбирам от политика, но знам, че искам да си пея и да ходя по участия. Каквото каже държавата, това е. Не одобрявам затварянето на молове и фитнеси. Аз лично тръгнах на фитнес едва 2 дни преди да ги затворят и сега не мога да ходя. Спортът е здраве.

– Страхуваш ли се от коронавируса?

– Не се страхувам, но се страхувам от кризата, която може да дойде след него. Това е за по-голям страх. С много от моите приятели си говорим, че този вирус не е нещо фатално, но колко много хора остават без работа и пари, това е по-плашещото.

– Ти си последна година ученик. Какво мислиш за онлайн обучението?

– Да, последна година, но съм в индивидуална форма на обучение. На 16 години тръгнах по участия и нямаше как да се прибирам в 4-5 часа сутринта, а в 7 да ставам за училище. При мен няма онлайн обучение, дори не знам къде се провежда то. Аз съм си индивидуална форма, уча си сам и ходя само на изпити.

– Какви са плановете ти, след като завършиш? Смяташ ли да кандидатстваш?

– Да, искам да уча актьорско майсторство или да следвам мениджмънт. Ще избера едно от двете.

– Имаш амбиции за кино или театър?

– Много ми харесва. Ако не беше коронавирусът, щяхме да си направим наш игрален филм. Пандемията провали плановете ни и за момента няма начин. Актьорите щяхме да сме наши познати, без известни актьори. Мама и Гринго също щяха да участват. Само да мине тази пандемия и ще го осъществим.

– Какво е да си син на Софи Маринова?

– Има си своите хубави и лоши страни. Хубавото е, че не съм бил лишаван от нищо, мама се е стараела да ми дава всичко. Където и да отидем, хората ни боготворят, радват ни се, това ни зарежда. Но понякога искаш да отидеш някъде, без да ти искат снимка, без да те разпознават.

– Майка ти дава ли ти съвети за кариерата?

– Да. До момента винаги тя движеше нещата – песни, продуценти, клипове. След като станах пълнолетен, вече сам ще си ръководя кариерата. Това ме радва, защото майка ми е №1 певица, но има малко ретро стил. Аз искам да избягам от този стил.

– За навършването на пълнолетие Софи ти подари последен модел джип „Ауди”. Шофираш ли вече?

– Изкарах книжка, карах го няколко пъти, но после ме хвана страх, защото щях да се блъсна на един светофар. Казах си, че ако ударя кола за 200 000 лева, трябва да се самоубия. Реших да го продам и да си купя по-евтина кола, така съм по-спокоен. Пък и аз съм дребничък, а джипът е огромен, на мен ми отива по-малка кола.

– Имаш ли си гадже?

– Нямам. От 3 месеца съм сам. Преди това имах сериозна връзка, бях много влюбен, но по едно време се осъзнах, че съм малък за такива отношения. Личният живот ми пречи, приятелката ми беше много ревнива, а моята работа е да ходя по заведения, да пея, да забавлявам хората. Няма как. Реших да приключа връзката си и в момента съм сам, така е по-добре за кариерата ми.

– Майка ти дава ли ти съвети в любовен план?

– Аз от нея не искам съвети за любовта, защото всички знаят как седят нещата при нея. Не е човекът, от когото ще искам съвети.

– В какви отношения си с нейния нов мъж Гринго?

– Много добри. Той винаги е имал отношение към мен, повече, отколкото баща към син. Никога не ми е казал лоша дума, никога не ми е подвикнал. Винаги ми е помагал, когато имам нужда от него. В отношенията с майка ми не им се бъркам. Те всеки месец се събират и разделят, вече съм свикнал.

– Прибираш ли се при роднините в Етрополе?

– Не, много рядко ходя. Не мисля и да ходя. Живея си в София.

– С майка си ли живееш?

– Не, сам живея от една година. Още преди да навърша 18, се изнесох от вкъщи. След като вече изкарвах сам пари и реших, че искам да съм самостоятелен. Казах на майка ми, че вече не искам да живея с нея. Не й стана много приятно, но прие. Няма как, исках вече да съм самостоятелен. Майка ми ме пускаше да пея без проблеми, докато на едно мое участие ме удариха с шише по главата. Аз седях до диджея и си пеех, а едно момче хвърли бутилка по друго, но улучи мен, вместо него. Като се прибрах, на майка ми й прилоша. Каза: „Спираш да пееш”, но аз й отговорих, че това няма как да стане. Единствено след този случай ме спря, после ме пусна отново, но дойде коронавирусът.

– Каква майка е Софи?

– Много добра, мила. Винаги мога да си споделя всичко с нея. Мисля, че имам най-съвременната майка. Тя е странен характер, не мога да отрека, но е много добра. Много мои приятели мечтаят да имат майка като моята. Като дете не ми се е карала, нито ме е била за бели, пакости.

– Би ли влязъл в някое риалити с майка ти?

– Във „ВИП Брадър” бих, но тя няма да иска. Единствено ако Гринго я убеди. Знае, че ако влезе там, трябва да направи скандал с някого, а тя не е такава, не обича да се кара. Заради това не би се съгласила отново да влезе във „ВИП Брадър”. Само ако влезе с Гинго, единствено така ще се навие.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар