Home » Скандално » Стоян Алексиев бесен: Шефът на мафията Борисов разграби горите и плажовете ни с крадени пари!
Стоян Алексиев бесен: Шефът на мафията Борисов разграби горите и плажовете ни с крадени пари!

Стоян Алексиев бесен: Шефът на мафията Борисов разграби горите и плажовете ни с крадени пари!

Сподели новината

Актьорът Стоян Алексиев е бесен от това, което прави Бойко Борисов с България през последните 11 години!

Още една звезда се обяви против управлението на Бойко Борисов. Това е 69-годишният актьор Стоян Алексиев, нашумял изключително много с любовната си афера със своя студентка.

Звездата от „Откраднат живот“ участва в подписката на творците и интелектуалците, искащи оставките на Бойко Борисов, Иван Гешев, Цвета Караянчева, Вежди Рашидов и Емил Кошлуков, писа Inews.bg.

Алексиев е на мнение, че държавата се ръководи от триото Борисов – Доган – Пеевски, което е създало „Държава на мафията“, като начело, поне официално, стои премиерът.

Стоян Алексиев е бесен на Борисов и компания, научи Скандални

Това, което вбесява актьора, е, че българската природа е тотално разграбена. Гори, плажове, резервати, води са продадени на съмнителни частни фирми, което е грехота спрямо България.

Нещо подобно се случва с родното ни Черноморие, което се бетонира и така страда нашият туризъм, който пропада все повече.

„Природата ни е разграбена, а всичко това се прави чрез измамното усвояване на еврофондовете. Парите от ЕС буквално се крадат, защото се използват за съвсем различни от обявените цели“ – смята Алексиев, чийто син и колега Александър също се е подписал против правителството.

Според него се крадат от Европа пари и чрез „доизграждане“ на културните ни паметници. Обявява се, че се прави нещо за тях, а вместо това те биват съсипани и по-голямата част от обявените за строеж пари се прибират от фирми, близки до Борисов, Доган и Пеевски.

Като човек на изкуството, Стоян Алексиев не може да приеме липсата на нормална свобода на словото. Той е убеден, че повечето ни медии са зависими от властта и не отразяват адекватно случващото се в страната. Доказателство за това, според него, е манипулативното отразяване на протестите от лятото.

„Настояван за незабавна оставка на Борисов и хората около него, защото те съсипаха държавата и я пратиха на дъното на Европа. Вече дори Румъния е преди нас, а влязохме заедно в ЕС.“ – беснее възрастният актьор.

В момента Стоян Алексиев е без работа и се счита, че му е трудно да си намери такава не само заради пандемията, но и заради мнението му за управляващите, които са го взели на мушка.

Източник: Зона 98

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар