Home » Скандално » Народът скочи срещу ГЕРБ: Оставихте ни без работа, как ще платим тока, храната свършва, убивате ни бавно!
Народът скочи срещу ГЕРБ: Оставихте ни без работа как ще платим тока

Народът скочи срещу ГЕРБ: Оставихте ни без работа, как ще платим тока, храната свършва, убивате ни бавно!

Народът се надига срещу геноцида на ГЕРБ, оставил масово хората без работа!

Поредната дивотия на здравния министър Костадин Ангелов, че държавата няма да отвори и след 21 декември под предлог коронавируса, буквално подпали социалните мрежи, видя Скандални.

Лошата вест предизвика порой от злостни коментари по близкия приятел на актьора Владо Карамазов. Събрахме само няколко от тях, които са показателни за отношението на хората към престъпниците във властта:

Народа скочи на ГЕРБЗдравният министър знае ли, че 80% от народа е безработен и едва свързва двата края без пари? Тоя мухльо знае ли, че всички сметки стоят и чакат, спряха ми телефона, ще ми спрат и тока, водата не съм платила, провизии имам за два, максимум три дни, а пари не се очаква да вземем до… и аз не знам докога!

Кво правим, министърчета, докога ще ни мъчите и убивате бавно, но сигурно, децата ни полудяха, вкъщи не не говорим, че идват някакви празници…

Само може да се молите Бог да ви прости, защото ние и децата ни няма да ви простим, пише например Виолета Димова.

Според Пламен Атанасов пък решенията се взимат не от правителството на хунтата ГЕРБ, а отвън – от Брюксел.

Недоволство срещу локдаунаМаргарита Стефанова пък заключи, че беднотията, до която ни докараха крадците във властта, е причина безработна жена да нахлуе в магазин, за да го обере. „Знам, че това не е решение, гладен и беден не краде, не прости, той иска да работи. И това право е гарантирано по конституция. Това ли беше идеята на нова конституция”, пита риторично фейсбук потребителката.

Източник: Народ

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 5 Average: 5]

About clslavchev

Твоят коментар