Home » Скандално » Целта на ИЗМАМАТА COVID-19 е разкрита: Добре дошли в ГЛОБАЛНИЯ КОНЦЛАГЕР!
Целта на ИЗМАМАТА COVID-19 е разкрита: Добре дошли в ГЛОБАЛНИЯ КОНЦЛАГЕР!

Целта на ИЗМАМАТА COVID-19 е разкрита: Добре дошли в ГЛОБАЛНИЯ КОНЦЛАГЕР!

Сподели новината

От януари 2020 г. целият свят е обхванат от свирепата реализация на западния план за заключване на планетата в глобален концлагер, припомня Скандални.

Пандемията, или по-скоро план-демията, е жестока схема, целяща да постигне безпрекословно подчинение на „масите“. Ситуацията ще се влошава. И това не е някаква си конспиративна теория. Това са фактите за конспирацията им. Какви са те?

Да започнем с тайминга:

Защо вирусът, или лъжата за съществуването му, беше пусната именно сега? Отговорът е прост – след дълги години на глобализиране на капитала външният дълг на Запада достигна такива екстремни нива, че световната икономическа система колапсира и се срина. Онези, които са на власт – задкулисието, дълбоката държава, не искат да поемат отговорността за това и се нуждаят от изкупителна жертва и оправдание за предстоящият фалит на западния неокапиталистически модел. И тъй като не могат, поне засега, да започнат ядрена война, защото ще е пагубно и за тях самите, си съчиниха вируса и го пуснаха.

Посланието към прецаканите широки народни маси е: „Не сме виновни ние за краха на системата и за нейния тотален фалит. Виновен е този проклет вирус!“.

И тъкмо това био-съчинение им даде възможност да наложат нов тоталитарен, глобален, неофашистки режим не само в една държава или в отделен географски район, но и за първи път, върху целия свят. Това има предимство над всички предишни тоталитарни режими, че сега няма да има кой да се съпротивлява срещу тях. Така нареченият прозорец на възможността на обикновените хора бързо се затваря заради апатия, неразбиране, безразличие, конформизъм, страх и глупост, въпреки че тяхната съдба е да бъдат затворени и погребани в този глобален концлагер на англо-американския ционизъм.

Кои са тези мощни плутократични кръгове, които изграждат глобалния технократичен тоталитарен режим?

На първо място са централните банки, начело с частната така наречена федерална резервна система на САЩ, финансовото „копеле“ на Ротшилд в Америка. Всички други централни банки са нейни слуги.

Какви са целите на онези, които тласкат света към глобален тоталитаризъм, т.е. цифров и био-неофашизъм? Те вече са извънредно богати и парите не са тяхна цел. Тяхната цел – онова, от което се нуждаят, е повече власт, абсолютна власт чрез парите над хората и техния живот. Създават неофеодално общество, в което ще са на върха, а другите отдолу ще съществуват само ако им позволят.

Как беше възможно да бъдат парализирани 7 милиарда население на планетата от съчиненията за „убиеца вирус“, който им давал право да ви третират като домашни животни?

Много просто – контролират ви чрез така наречените „основни медии“. Обикновените хора отново станаха „маси“, които са дебилизирани чрез унищожение на образованието и социалната държава. Отдавна е пречупен техният защитен праг срещу фалшивата пропаганда.

Реално всички медии – вестници, телевизии, радиостанции, интернет мрежи – са контролирани от същите плутократични сили, бомбардиращи хората по 24 часа на денонощие с измишльотини за вируса с епични пропорции и прочее лъжи.

Всички драконски мерки, налагани на целия свят като „предпазване на населението от вируса“, всъщност имат за цел да унищожат имунната система на хората, да ги направят по-податливи на болестите. На това служат дистанцирането, самоизолирането, лишаването от слънчева светлина, която е основен фактор за здравата имунна система. В същата посока действат и задължителните маски, предизвестие на тоталната безлична полицейщина.

Една от причините Новият световен ред да изолира хората е да не могат да се събират на групи и да обменят идеи, което може да доведе до революция или организирана съпротива и метеж срещу общия враг. Щурмът на Бастилията в Париж през 1789 г. нямаше да се случи, ако кралицата се беше сетила да забрани масовите групови сбирки. Същото се отнася и за Октомврийската революция през 1917 г. в Русия.

Има три основни цели, които Новият световен ред налага чрез свята тоталитарна матрица:

Общество без налични пари (cashless society).
Задължително ваксиниране.
Задължително носене на маски.

Безкасовото безналично общество означава, че банките ще имат абсолютна власт над вашия живот.

В същата насока ще действа и задължителното ваксиниране. Сертификатът за ваксиниране или за липса на вируса вече е паспорт към „относителната нормалност“. Ще е задължителен, ако искате да се качите на самолета, да влезете в киното, ресторанта, и накрая, в собствената си къща. Така наречената реверсна пропаганда вече действа. Предупреждават, че в началото няма да има „достатъчно ваксини за всеки“ и че сте късметлия, ако ще сте сред ваксинираните. Но Путин и Си Цзинпин им унищожиха плановете като съобщиха, че Русия и Китай вече имат ваксини, които са произведени в достатъчни милиарди количества, евтини, и ще има за всеки човек на Земята. При това няма да са задължителни.

Що се отнася до маските – те са висшият символ на триумфа на задкулисието на „масите“.

На първо място, маските са безсмислени, тъй като вирусите са толкова малки, че никаква маска не може да ги спре. Символът на маската обаче е друг – да демонстрира, че желязната воля на върхушката надделява, че масите се подчиняват. Маската стана символ на конформизма, на подчинението, на отричане на индивидуалността на човека, тъй като другите не могат да видят лицето му. Освен това маската нарушава нормалното дишане, унищожава имунната система и я прави податлива на всякакви вируси.

Трите цели, описани по-горе, представляват фронтална атака срещу фундаменталните права на човека:

безналичното безкасово общество прави хората автоматично жертви на техните експлоататори – банките;
задължителното ваксиниране прави хората жертви на голямата фармация – big pharma;
маската е атака срещу основното право на човека – правото да диша свободно.

Сещате ли се вече за какво става дума?

Взети заедно те дават представа какво са замислили тези гангстери за човечеството. И всичко предстои.

Неведнъж съм ви обяснявал, че демокрацията е абсурдна самоунищожаваща се концепция. Причината е проста – не можете да имате система, в която игноранти и глупави хора не само да имат същите права като мислещите хора, но и да са докопали властта. Резултатът е управление на мафията, както в България.

Заради това демокрацията е само временно състояние на нещата и неизбежно води до тирания. За съжаление много хора вече са с промити мозъци, страхливи и физически слаби. Ако не бяха такива, задкулисието нямаше да успее толкова лесно да се наложи над тях, като над стадо овце, с което може да правите всичко.

Името на играта е „разделя и владей“. Масите вече са заети да се мразят и убиват взаимно, вместо да се опълчат на общия враг.

Новите мрачни векове, в които навлизаме, едва ли ще свършат скоро, тъй като са наистина глобални. А тъй като решетките около нас падат и матрицата укрепва, всички източници на съпротива ще бъдат елиминирани, което става в момента.

Нямаме основание за оптимизъм. Леснотата, с която ни наложиха да носим тези пълни с вируси и бактерии парцали на устата, показва степента на пробива, след който правата ни ще бъдат много трудно отвоювани обратно.

Това са част от парчетата на мозайката, която ви обясняваме през последните години, за да можете да видите голямата картина.

И тя съвсем не е красива, а направо ужасяваща. Skandalno.net

 

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 6 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар