Home » Скандално » Стефан Илчев съсипа Халваджиян: Без мен и Рачков шоуто ти е кръгла нула, даже не гледам
Стефан Илчев съсипа Халваджиян: Без мен и Рачков шоуто ти е кръгла нула даже не гледам

Стефан Илчев съсипа Халваджиян: Без мен и Рачков шоуто ти е кръгла нула, даже не гледам

Певецът, който спечели седмия сезон на предаването, се чуди защо Маги Халваджиян отново не го е поканил. На въпроса: „Защо те няма в Капките?“, Стефан Илчев отговаря лаконично: „Солидарен съм с Димитър Рачков“.

Феновете на имитатора на Лили Иванова го заливат със съобщения, в които обясняват, че не разбират отсъствието му от сцената на музикалното тв шоу. Илчев признава, че не е гледал първия лайф на предаването, но е категоричен, че сезонът, в който той грабна първото място, е бил в пъти по-добър от настоящия. Бургазлията дори не е имал шанса да се колебае дали да участва в новия сезон, пише „България Днес“.

„Масово мнение е, че липсвам на сцената на „Капките“. Радвам се, че го споделяте с мен, със сигурност много хора се чудят защо ме няма. Очакванията на хората са останали незадоволени“, споделя Стефан пред феновете си в социалните мрежи.

Илчев разкрива, че през живота си е имал не една и две трудности. 38-годишният изпълнител споделя, че дори е бил заплашван, но не разкрива от кого и защо. „Слаби хора има навсякъде и само така могат да се помислят за по-големи от комплексите си“, казва Стефан.

Певецът, който до последно е очаквал да бъде включен в кастинга на предаването, признава, че в момента работи над няколко песни, но се притеснява какво ще се случи с родната музикална сцена след пандемията.

 „Вълнувам се от това кога и какво ще се случи с музиката в България. Дали ще бъде същото? Дали ще има положителна промяна след дългото стопиране? Опитвам се да съм положително настроен и се вълнувам от момента, в който ще чуете нови песни от мен“, споделя Илчев.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

About Натали Славова

Твоят коментар