Home » Скандално » Култова инспекция на Борисов на АМ „Тракия“, млад работник от Пловдив му скри шапката
Култова инспекция на Борисов на АМ "Тракия" млад работник от Пловдив му скри шапката

Култова инспекция на Борисов на АМ „Тракия“, млад работник от Пловдив му скри шапката

Сподели новината

Премиерът Бойко Борисов днес отново е на инспекция заедно със заместник-министъра на регионалното развитие Николай Нанков. 

„Събота, неделя. Извънреден труд. Става прекрасно“, констатира премиерът на автомагистрала „Тракия“. Борисов разговаря с млад работник, който каза, че харесва и е избрал работата си, защото му доставя удоволствие да прави нещо, което остава.

„Ако имахме сега ордени за герой на труда, сега и ти щеше да имаш. Радвам се, че всичко е ново – банкети, мантинели, асфалтът е проверен“, отчете примерът, а работникът му каза, че се подписва за качеството на ремонта и му благодари, че се плаща редовно, включително за извънреден труд и затова работят без проблем и събота, и неделя.

После Борисов разговаря и с друг млад работник, на 23 години от Пловдив, който управлява багер и е водач на строителни машини. Той отчете, че новата отсечка на магистрала „Тракия“ ще е най-хубавата за каране.

Борисов обяви и голямата новина, че до седмица трасето ще е готово и магистралата ще е напълно отворена още за пролетния сезон. „Много работа се отхвърли, копаха чак до долу и всичко се направи на ново, за да има гаранции, че е качествено. Мантинелите също са нови, всичко е ново“, каза Борисов.

Работникът пък разкри пред премиера, че пътя става „от добре по-добре“. Служителят бе оператор на тежка машина, с която се почиства асфалтът на пътя. Той обаче сподели пред премиера, че мечтата му е да кара камион.

„Запомни го това момче. Толкова си обича камиона, че като изкара книжка, заслужава да му го дадете. Иска развитие“, отвърна пък премиера.

 

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар