Home » Скандално » Навлякоха работници от БКС с тениски на Борисов и „работа, работа, работа“…
Навлякоха работници от БКС с тениски на Борисов и „работа работа работа“…

Навлякоха работници от БКС с тениски на Борисов и „работа, работа, работа“…

Нов скандал с ГЕРБ, този път в друг регион на България. След като преди дни хора от ръководството на Локомотив Пловдив позираха с тениски с лика на премиера Бойко Борисов, сега това сториха и работници, видя Скандални.

На бачкаторите на БКС /общинско предприятие/ на Община Стамболийски бяха раздадени същите тениски и са ги накарали да се снимат.

Информацията е била публикувана и във Фейсбук профила на „Възраждане – Стамболийски“, където е приложен и член 182 от изборния закон.

„Забрани за предизборна агитация:

Чл. 182. (Доп. – ДВ, бр. 39 от 2016 г., в сила от 26.05.2016 г.) (1) Не се допуска предизборна агитация в държавни и общински учреждения, институции, държавни и общински предприятия и в търговски дружества с повече от 50 на сто държавно или общинско участие в капитала.

(2) Лицата на изборна длъжност в синдикалните и работодателските организации не може да провеждат предизборна агитация на работните си места.

(3) Забранява се използването на държавния и общинския транспорт за предизборна агитация.

(4) Не се допуска предизборна агитация 24 часа преди изборния ден и в изборния ден“.

И „Възраждане – Стамболийски“ пита: Няколко въпроса възникват тук, но най-основният е – тези хора крепостни селяни ли са и защо никой от тях не е реагирал? И как така – „накарали ги“?

Лупа бг

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

About clslavchev

Твоят коментар