Home » България » Да подкрепим семейството на Станимира като си купим ръчно изработен продукт от нея.
Да подкрепим семейството на Станимира като си купим ръчно изработен продукт от нея.

Да подкрепим семейството на Станимира като си купим ръчно изработен продукт от нея.

Сподели новината

✅ Приятели, на снимките по-долу ще видите малката Станимирка. Станимирка е изключително лъчезарно момиченце на 13 годинки и сега е 6 клас.

Това лъчезарно дете страда от детска церебрална парализа. Бащата работи, за да издържа семейството, а майката си стои вкъщи и се грижи за малката! Баткото е студент, учи топлотехника и работи, а сега е решил да купи на малката си сестричка таблет, за което можем да му кажем голямо БРАВО! Това хубаво семейство се грижи и справя добре с живота, но както всички знаем – винаги не ни достигат средства за нещо.

‼️С какво искам да помогна аз на Станимира и семейството й? Семейството не търси безвъзмездна финансова помощ, а детето ръчно прави кутии, моливници, бомбониери, саксии и други неща, изработени от макарони.

Как да си закупя ръчно направен продукт от Станимира? Свържете се с мен чрез Facebook или Instagram  и ще ви направя контакт със семейството.

При предходната ми кампания за Станимирка, когато набирах средства за уреди от първа необходимост, след края на кампанията тя ми изпрати подарък и на мен. Изключително красива и прецизна изработка! В прикачените снимки към кампанията ще видите много от продуктите, които изработва.

❤️ Който няма финансова възможност да си закупи, моля да сподели поста! Благодаря ?

Източник: Павел Андреев

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 3 Average: 4]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар