Home » Скандално » Има ли в ЕС поне една друга държава, в която се крадат милиарди и да няма политици в затвора?
Има ли в ЕС поне една друга държава в която се крадат милиарди и да няма политици в затвора?

Има ли в ЕС поне една друга държава, в която се крадат милиарди и да няма политици в затвора?

Сподели новината

Народ, който винаги побеждава на избори не може да бъде победен.

Толкова ли е трудно да отворите очите и ушите си, за да чуете с тях, че партийните ви улични кучета, говорят едни и същи неща преди и след всеки пореден избор. Кой е по-глупавия – който дава или който яде баницата?

Вие все печелите нещо и то винаги е „битката за България“, а година след година държавата ни се разрушава. Убедени сте, че ей сега, когато дойде поредния спасител на нацията, когото сте разпознали като такъв, той ще оправи нещата. Това е болест! И лудост. Национална лудост.
––––––––––––––––––––––––––––––––
Минаха 30 години и все още няма един виновен за нещо политик. Ако продължите да се държите като идиоти, няма и да има виновни. Колко партии се смениха в сбирщината им? Колко празни думи, обещания и клетви чухте? Има ли в ЕС поне една друга държава, в която се крадат милиарди и да няма политици в затвора? Нищо ли не разбирате!
–––––––––––––––––––––––––––––––-
ИСТИНСКИЯТ ОБЩЕСТВЕН РАЗГОВОР е за съд, конфискация и затвор за гадовете без право на обжалване.

Вече няма значение и какъв съд ще съди, защото зад гърба на лъснатите ни и лоясали политици стоят европейски и всякакви други крадци на пари. Ние се намираме в мъртва хватка, защото целта на всяка престъпна власт е да подмени основната тема – съд, конфискация и затвор. Веднага. Незабавна и справедлива присъда.

Всички други неща са празни приказки и прикриване на истинските виновници. А те не са само българи, има и много европейски лидери и бюрократи. Системата е много сложна мрежа!
Не позволявайте подмяна на дневния ред – съд, конфискация, затвор. Другото, след това.

Коментар на експерта по национална сигурност Николай Марков във Фейсбук

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 2 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар