Home » България » Феноменът Веска Ковачева: Ковид е кармично изпитание за човечеството. До края на годината ще има лекарство!
Феноменът Веска Ковачева: Ковид е кармично изпитание за човечеството

Феноменът Веска Ковачева: Ковид е кармично изпитание за човечеството. До края на годината ще има лекарство!

Сподели новината

Ясновидката Веска Ковачева от Джулюница разкрива, че през 2021 г. ще бъде открито лекарство срещу коронавируса.

То ще е под формата на спрей, който се пръска в гърлото. Гадателката твърди, че медикаментът ще бъде открит от духовни хора и много бързо ще започне да се произвежда и ще стигне до всички точки на света.

„Виждам бяло флаконче с червен надпис, този спрей ще помага не само за Ковид-19, но и за грип и за други инфекции на дихателните пътища. Това ще ни спаси от болестта. Дотогава обаче още много хора ще се разболеят и ще починат. Заразата е кармично изпитание за човечеството. Бог иска да ни даде урок“, казва Веска.

Пророчицата заявява, че не предстоят сериозни катаклизми у нас.

По думите ѝ е възможно да има леко земетресение в района на Витоша, където „дреме“ вулкан. Дава ѝ се, че в САЩ предстоят тревожни събития заради стари проклятия, свързани с бивши президенти. „Ще има самолетни катастрофи, виждам пламъци – нещо ще бъде взривено. Нови непознати болести няма да има“, уверява Ковачева.

„Виждам, че лека-полека нещата у нас ще се оправят. Най-накрая ще излезем от този безкраен демократичен преход. Българите по света ще започнат да се връщат обратно в родината. Това няма да стане изведнъж, разбира се. Бог иска България да пребъде и да е обединена.

Виждам, че от Европа ще дойдат много пари. Дава ми се да не се делим от Русия“, споделя гадателката.

Източник: Ретро

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар